用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請教 KTS , 祟真 邊間好?
go

請教 KTS , 祟真 邊間好? [複製鏈接]

祟真, KTS 其實邊間好D? 上到中學祟真就唔駛再煩因為可直上, 但祟真中學好似唔係咁好? KTS冇直屬中學, 但這幾年都派得唔錯? 點揀?PLS HELP ME !
   0    0    0    0

原帖由 cecichan 於 08-10-28 09:20 發表
祟真, KTS 其實邊間好D? 上到中學祟真就唔駛再煩因為可直上, 但祟真中學好似唔係咁好? KTS冇直屬中學, 但這幾年都派得唔錯? 點揀?PLS HELP ME !

祟中不是直上,要睇成績架 ,但可能會鬆手 少少 瓜

好多謝你的寶貴資訊, 因我不知道不是直升的.咁我應該撰擇邊一間呢?

原帖由 cecichan 於 08-10-28 10:44 發表
好多謝你的寶貴資訊, 因我不知道不是直升的.咁我應該撰擇邊一間呢?

因我不知 kts情況,祟真下年學費,我覺是貴了點,另祟真是傳統學校,行政方面有點混亂,但由於甘相對家長壓力無甘大,如吾記交功課........成續太差老師會善意叫你補習或其他,因有些學校真係會 比說話你聽,等你快d走,祟小語言環境非常好 !校風純樸亦是賣點,如可以我多數會升祟中

好多謝你的意見,我想請問祟真D程度深唔深的?

原帖由 cecichan 於 08-10-28 11:09 發表
好多謝你的意見,我想請問祟真D程度深唔深的?
中度 ,吾好預佢好淺,d野話黎你就要識
‹ 上一主題|下一主題