用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 聖傑靈女子中學升大學資料
go

聖傑靈女子中學升大學資料 [複製鏈接]

以下係聖傑靈女子中學既升大學統計表 :
( 2006-2007 年度中七畢業生升學統計表)
總計學生人數 : 90人
中文大學 : 21人
香港大學 : 17人
科技大學 : 6人
浸會大學 : 6人
理工大學 : 14人
城市大學 : 3人
嶺南大學 : 5人
海外升學 : 1人
副學士高級文憑 : 7人
其他 : 10人

因為 2007-2008年既升大學資料學校未出 , 等學校出左我就將 d 資料 post 上黎比大家參考下 。

0    0    0    0

congratulations

如果你地都想知 St .Cat 既升大學資料 , 可以响 11月20日上午 (四)到校 , 因為果日係 open day , 所以學校有 d 資料派比我地睇 , 我 post 出黎果 d 資料 , 就係我上年去 open day攞既 , 我都係自己去學校架 , 因為我囡囡唔係呢區 , 所以小學無帶佢地去 !

聖傑靈 St.Cat 開放日資料

如果你地都想知 St .Cat 既升大學資料 , 可以响 11月20日上午 (四)到校 , 因為果日係 open day , 所以學校有 d 資料派比我地睇 , 我 post 出黎果 d 資料 , 就係我上年去 open day攞既 , 我都係自己去學校架 , 因為我囡囡唔係呢區 , 所以小學無帶佢地去 !

呢個資料係11月20日2007年 St.Cat 開放日得到既 , 參考下啦 !

( 2006-2007 年度中七畢業生升學統計表)
總計學生人數 : 90人
中文大學 : 21人
香港大學 : 17人
科技大學 : 6人
浸會大學 : 6人
理工大學 : 14人
嶺南大學 : 5人
海外升學 : 1人
副學士高級文憑 : 7人
其他 : 10人

呢個資料係11月20日2008年 St.Cat 開放日得到既 , 參考下啦 !
( 2007-2008 年度中七畢業生升學統計表)
總計學生人數 : 91人
中文大學 : 19人
香港大學 : 9人
科技大學 : 9人
浸會大學 : 9人
理工大學 : 16人
嶺南大學 : 6人
教育學院 : 2人
副學士高級文憑 : 9人
其他 : 9人

恭喜曬以上既同學。

原帖由 YolandaLee 於 08-12-5 06:38 發表
小女今年是英文中學中一學生, 本來不大適應英語教學, 但自從找到將軍澳的張SIR補習後, 對英語產生濃厚興趣, 比較掌握了學習英語的方法, 想找他補習可致電 98215664或電郵 [email protected] ...

YolandaLee
你都幾煩架喎 ! 你一時係「小女」,一時係「小兒」, 你咁樣都唔會有人信你啦 , 何必令到自己咁黑人憎呢 ?

放下屠刀啦 !!!!

原帖由 AnitaChan123 於 08-12-6 09:14 發表
我的小兒兩年前已開始找住將軍澳豪庭的張SIR補習英文, 成績突飛猛進, 他經驗豐富, 有多年教EMI學校的經驗, 不知你們找誰補習呢? 如有興趣, 可致電給他, 電話: 98215664 ...

AnitaChan123
你呢 d 都屬於係「垃圾電郵」, 唔知政府機構有無立例管制呢 ? 如果有既話 , 我地每人都 send 一個比政府 , 咁咪可以唔使比人煩囉 !

註 : 仲有電郵地址可以提供。

撐你呀!若藍!
我個b女已經在2004年10月6日出世喇!好開心呀

原帖由 KINSTY 於 08-12-8 13:22 發表
撐你呀!若藍!

KINSTY
多謝曬你呀 !
‹ 上一主題|下一主題