用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 又一村學校 即時視像系統
go

即時視像系統 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Hello 各位,

請問你們有冇試過登入 "即時視像系統", 並安裝了程式, 因我去到畫面(3), 但輸入登入資料<使用者名稱及密碼>多次均不能進入, 並出現 "Error: Login failed" 字樣, 請問你們ok嗎 ?
   0    0    0    0

原帖由 Ivy.cheung 於 08-10-13 14:17 發表
Hello 各位,

請問你們有冇試過登入 "即時視像系統", 並安裝了程式, 因我去到畫面(3), 但輸入登入資料多次均不能進入, 並出現 "Error: Login failed" 字樣, 請問你們ok嗎 ? ...

妳可打電話給學校_侯先生問問?
[url=http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=38179&forum=3&221]家庭式廉價BB教學資源( 12.11.03)[url/]

回覆 # 的文章

我都係今個情況呀!你解決了嗎?
但以前是可以的,但今次不可以,點解呢?

醒目開學勳章

多謝HYT的解答

昨天班主任陳老師打電話比我時, 我問了她, 她說會找侯先生覆我.
剛跟侯先生通電, 他說是正常的, 因未到日期, 即明天9:30a.m.的時候再試, 到時應該冇問題, 希望到時ok啦 !

carmenwg, 你話你之前試過ok, 但今次不是第一次嗎 ? 而以前曾經看過什麼 ?

無論如何, 希望明天大家都可以開開心心睇到啦. 因我是第一次, 所以比較緊張

hi:

其實我都試過login唔度,我打電話去問過候先生,佢話要跟番個日同時間,我個女K1E係16號10:30,你地幾時呀?
原帖由 Ivy.cheung 於 08-10-13 14:17 發表
Hello 各位,

請問你們有冇試過登入 "即時視像系統", 並安裝了程式, 因我去到畫面(3), 但輸入登入資料多次均不能進入, 並出現 "Error: Login failed" 字樣, 請問你們ok嗎 ? ...

醒目開學勳章

我囝囝係K1C - 10月15日 上午9時30分至10時正

啱啱睇完,好得意呀,一月份有觀課,到時會清楚d佢地上課情況,因頭先睇視像嗰陣唔係睇得咁清楚,我都要睇咗一陣至知邊個係我個囝,鏡頭仲間歇性停一停,如果有埋聲就好lu

Hi,
Any one save the 視像系統 this morning for K1D?  I for got to view.
If yes, pls hel pt send me a copy

醒目開學勳章

回覆 # 的文章

Hello pianocalvin (kammy),

你小朋友係讀那一班呢 ?

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

有無人知點樣可以將個視像錄低呀?
我之前見過有人post過出來, 但今朝想錄, 但唔識添!

原本可以錄低架?明天先到E班有無人可以教我呀?

醒目開學勳章

K1D 係聽朝(10月16日) 9:30-10:00am!!
你無miss 到呀! 聽日記住睇!!!

原帖由 bearbear2003 於 08-10-15 12:06 發表
Hi,
Any one save the 視像系統 this morning for K1D?  I for got to view.
If yes, pls hel pt send me a copy

My daughter in K1C. Can anyone sent me a copy? Thanks!!!

我個囝囝讀k1c班架,同你個小朋友同一 班                           

原帖由 Ivy.cheung 於 08-10-15 13:04 發表
Hello pianocalvin (kammy),

你小朋友係讀那一班呢 ?

Just see the K1D today.  very difficult to view as the small screen and not smooth picture.

Once you are in the view screen, right clik, there is an icon seems disk, youclick it, then can save it in your hard disk.

原帖由 szenam 於 08-10-15 18:52 發表
原本可以錄低架?明天先到E班有無人可以教我呀?

有冇人知點解裝到但睇唔到, 要揀java先睇到但畫面好細...

醒目開學勳章

我囝囝係K1C大象組 - 周子雄

pianocalvin (kammy),
你囝囝是那一組的?   及什麼名字?

agneshwh,
我只錄了一部份, 如果你有興趣, 請留你的email給我吧 !

pianocalvin (kammy) / nakoagnes1 / agneshwh,
- 視象時, 你哋囝囝/囡囡在什麼位置? 看得清楚嗎?
- 另, 12月旅行你哋有冇報名呀? 希望到時可以一起見面啦 !

醒目開學勳章

我都係裝到睇唔到! 其實都load咗好耐先入到個website!

原帖由 Phoebe.T 於 08-10-16 15:45 發表
有冇人知點解裝到但睇唔到, 要揀java先睇到但畫面好細...
‹ 上一主題|下一主題