用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 掠水芭蕾舞學校
go

掠水芭蕾舞學校 [複製鏈接]

掠水芭蕾舞學校,終於派咗隻大滙演 CD ,隻 CD 質素差到 完全睇唔到,D 表演學員個樣白哂,睇唔到個樣,仲話俾製作公司做,我真係想知邊間製作公司做,係咪一齊掠水,自己求 其揾部 DV 影,都好過佢十倍,好心唔好再係屋苑派宣傳單張,再呃家長錢。
   0    0    0    0

係邊一間咁衰呀

邊間呀, add

醒目開學勳章

嘩, 邊間呀, please pm me.  Thank you.

Is it in Yuen Long?

Please let us know or p.m me, thanks!

回覆 # 的文章

之前巳經 Post 過出嚟,嗰 D唔專業,又冇品嘅所謂 Ballet teacher ,叫我個女唔好學,叫佢走,咪因為這個一年一度掠水大滙演。參加表演嘅學生,每人俾 $800,包借件表演服飾 、化籹、表演時晚餐係M字餐廳訂半個魚柳飽、加少量薯條,飲品欠奉、補堂4 堂for 表演 ,門票一張,及印咗演出者個樣係 CD 面,  質素差到睇唔到個樣嘅 CD,及這間所謂 Ballet School 有份玩我個女 Principal Teacher嘅簽名簿過紙証書。睇隻 CD 時見到 D  BB 完全唔知發生咩事,由得 D 姐 姐係度跳,佢有佢玩。最嚇人係由幾個大姐姐唱隻走哂音國語歌 , 嗰2個鬧我個女 Miss ,話我個女跳得差, 叫佢唔好學,扮嚴謹 ,點解會發生這些事?
原來這些興趣班學院不受教統局監管,投訴冇門,叫佢負責人覆電話給我,但一直都冇覆,因為個負責人都有份鬧我個女,因為個負責人都有份鬧我個女。 原本都告一段落,點知到要攞番隻表演 CD 時,(cos 我個女唔學),一 張相都唔 post 在網頁上唔 post 唔緊要,但係話要係網頁上找 幅"靚 D 相"做 CD 面,我之前付了錢,就算唔學當然要取回我嘅權益,點知個 Miss 話製作公司話我個女影個D 相唔清 楚,所以冇 Post 上去,值得相信嗎 ?令到女女好 said ,話點解咁!
間 Ballet School 係西九龍區,四小龍之一泓景臺....

醒目開學勳章

真係好無道德。

Hi VanVan,

As I remember you had PM me before?
Did you find another ballet school for your daughter yet?? JMW or 毛妹?? or anyother??

Forget that one who make you and your daughter felt so sad.

好有興趣知道 ...
點訂"半個魚柳飽"???

原帖由 vanvan 於 08-10-13 23:55 發表
參加表演嘅學生,每人俾 $800,包借件表演服飾 、化籹、表演時晚餐係M字餐廳訂半個魚柳飽、加少量薯條, ...

回覆 # 的文章

我都係,我問女女係咪將個飽分一半,佢話唔係,派俾佢地巳經係一半,而且係獨立包裝,我 諗第日行過 M 字餐廳問吓!女女巳轉到佢學得開心的 Ballet School 繼續佢嘅 Ballet 課程。有時學得開心又愉快的話,都唔好轉來轉去,嘥時間、又嘥錢,好似我遇到 D冇良老師、掠水學校仲慘!

請問係米 shxxxx de mxxx ?

係咪"栢X"  或者叫 " X藝" 呀!
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

Dear vanvan,

are you living around mei foo/ lai chi kwok? which ballet school you enrolled for daughter?

pls pm me... many thanks.

原帖由 vanvan 於 08-10-15 00:08 發表
我都係,我問女女係咪將個飽分一半,佢話唔係,派俾佢地巳經係一半,而且係獨立包裝,我 諗第日行過 M 字餐廳問吓!女女巳轉到佢學得開心的 Ballet School 繼續佢嘅 Ballet 課程。有時學得開心又愉快的話,都唔好轉來轉去,嘥時間、 ...

i think is Sxxx De Moss 因為之前佢地有大滙演, 我之前個女都响個到學,都唔係教跳舞,差差差

Have anyone heard about Emma Tse ballet school? Is It good? Any contact no.

原帖由 BBR 於 08-10-16 21:34 發表
i think is Sxxx De Moss 因為之前佢地有大滙演, 我之前個女都响個到學,都唔係教跳舞,差差差

原帖由 BBR 於 08-10-16 21:34 發表

你估錯了!  樓主有其它的post說不是這間.
佢說的地方,印象中只有一所是打正旗號,一望就知係跳舞學校的地方.  以我看,似乎這裡樓上有人猜中了.
我是藍的
錯錯錯
我是男的

http://emmatsedance.com/website/html/

I don't know whether it is good or not.  Did someone introduce this school to you????

原帖由 馬媽媽 於 08-10-17 09:01 發表
Have anyone heard about Emma Tse ballet school? Is It good? Any contact no.

I don't know whether it is good or not. But I have heard some BK mom said that Emma Tse is a professional ballet dancer and has good relationship with some ballet stars which can provide some performance chances. I don't know whether it is true or not.

原帖由 ChinChinMammy 於 08-10-17 11:05 發表
http://emmatsedance.com/website/html/

I don't know whether it is good or not.  Did someone introduce this school to you????

掠水芭蕾舞學校

原帖由 OO記 於 08-10-17 10:25 發表

你估錯了!  樓主有其它的post說不是這間.
佢說的地方,印象中只有一所是打正旗號,一望就知係跳舞學校的地方.  以我看,似乎這裡樓上有人猜中了.

請問即是邊間呀???
很想知呀, 咁衰既....
‹ 上一主題|下一主題