用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 協恩中學附屬幼稚園 協恩k1B家長請入黎
樓主: winchoy16888
go

協恩k1B家長請入黎 [複製鏈接]

Elsie1979
         吾駛唔好意思、小朋友係咱架‧叫佢玩多2次米又玩埋一齊
August07,
          你個女好叻啊–今日自己表演我的家‧三個輪流演講、老師話最清楚係泳姿

winchoy16888,

佢地真係玩得好開心wor.....
今日上普通話我囡有無 ?

原帖由 winchoy16888 於 08-11-13 17:57 發表
pui pui mama
        今日ching tung好似好D喎、冇咩咳、三位小花唱歌笑死我 稀瞳唱錯音‧二位小花即刻講

August07,
            絕對冇 仲好有禮貌

唔該晒! 你就好啦可以係屋企上bk, 瞳瞳 sleeping? 我重係公司同呀仔做緊份project! so tired!

原帖由 winchoy16888 於 08-11-13 18:16 發表
August07,
            絕對冇 仲好有禮貌

August07,
                 好倦架、又早到晚冇息休架

August07,
      係公司都顧到屋企米仲好

靚太,

明天唔online 要同呀仔學校旅行,sat 見!  bye!

原帖由 winchoy16888 於 08-11-13 18:25 發表
August07,
      係公司都顧到屋企米仲好

各位,

明天執筆講座有冇小朋友都會一齊去呢? 因為冇人睇住個囡, 我要帶埋佢去, 如何有同學仔都去, 可以比佢地坐埋一齊, 有伴, 唔駛嘈 / 纏住我地, 哈哈!

原帖由 August07 於 08-11-13 18:08 發表
PuiPui,

我地坐70號小巴去同返.. 都好方便, 不過我諗緊第日帶埋d飯上完堂同稀瞳一齊食, 因我囡成日話要同佢食飯! 你係未上完星期六先決定, 到時可以商量下, 不過稀瞳ma就辛苦晒.

...

我唔join ballet 啦,星期六可能有野攪..
個centre 係咪可以留係度食飯,因為我老公見時間咁趕唔想比阿囡返,如果可以帶飯去食,跟住返學唔洗返屋企,咁就冇咁趕,我老公就唔會炸我形...

原帖由 winchoy16888 於 08-11-13 18:23 發表
August07,
                 好倦架、又早到晚冇息休架

稀曈mami,
你自已全職湊囡呀.....真係辛苦哂你呀~

pui pui ma ma
         你吾好搭70號‧你搭旺角小巴一程好D–吾駛轉2程:係明愛落、全職湊囡呀、僅係辛苦啦 老閭仲冇時停咁叫我陪 啊係啊ching tung送佐個麵包超人手袖俾瞳瞳、多謝哂

simsgirls

有伴我帶埋個女去啊、跳完芭蕾舞跟住過去時間啱好、你係咪樂兒媽咪啊如果係  我有投訴樂兒鈕稀瞳面珠啊、塊肥面紅哂陰功 過稀瞳話佢sorry佐

無錯,做全識媽媽真係好辛苦,24-7,無休假.所以話母愛真係好偉大.

原帖由 Pui_Pui 於 08-11-14 10:27 發表

稀曈mami,
你自已全職湊囡呀.....真係辛苦哂你呀~

原帖由 winchoy16888 於 08-11-14 16:38 發表
pui pui ma ma
         你吾好搭70號‧你搭旺角小巴一程好D–吾駛轉2程:係明愛落、全職湊囡呀、僅係辛苦啦 老閭仲冇時停咁叫我陪 啊係啊ching tung送佐個麵包超人手袖俾瞳瞳、多謝哂 ...

我都係打算搭旺角小巴...回程搭203E...e+睇下你地會唔會帶飯盒一齊食hehehe 回程就唔洗煩,食完可以直接返學校..

自己湊....真係好有好大愛心同eq 先得架...

各位:
下個星期又凍啦....星期3 最低15度乍

winchoy,

我個女叫 '樂欣', 佢咁過份? 真係sorry !!! 等我番去好好咁家法侍候.               

原帖由 winchoy16888 於 08-11-14 16:45 發表
simsgirls

有伴我帶埋個女去啊、跳完芭蕾舞跟住過去時間啱好、你係咪樂兒媽咪啊如果係  我有投訴樂兒鈕稀瞳面珠啊、塊肥面紅哂陰功 過稀瞳話佢sorry佐 ...

simsgirls
          吾好家法啊‧係樂兒吾係樂欣啊 話錯大件事‧小朋友心吾舒服架

原來自己楂筆都有錯‧要一齊跟正啦 pui puima ma你今日冇嚟架、吾得閒啊、我影印份嘢俾hei tung擺俾ching tung啊

simsgirls
    今日吾該哂你喎、樂欣塊面好乾、你試吓用Avent  Magic cream得吾得幾好架防敏感

mustela 既cold cream 都好好架, 小朋友瞓覺時同佢地搽very good!

原帖由 winchoy16888 於 08-11-15 15:16 發表
simsgirls
    今日吾該哂你喎、樂欣塊面好乾、你試吓用Avent  Magic cream得吾得幾好架防敏感
‹ 上一主題|下一主題