用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問SEVEN SCHOOL BAG 邊度有得買?
go

請問SEVEN SCHOOL BAG 邊度有得買? [複製鏈接]

如題
   0    0    0    0

Thank you!唔知到九龍le邊有冇鋪賣呢?
原帖由 rachel 於 08-10-10 19:25 發表
利園2期 Barocco, 我買左個細碼 $850.-
在7月時買的

Barocco at Ocean terminal, there are selling seven, but not too much choice.

原帖由 KawaiMa 於 08-10-10 19:45 發表

大 size 賣 $950
細的賣 $850

而家 yahoo 拍賣只賣 $550, 真係好平。

原帖由 KawaiMa 於 08-10-10 19:45 發表

yes, it is real, please search in Yahoo Aution.  

Search : 護 (x隻) 書包
Sorry, I don't know to type this word (x隻), means backborne.

原帖由 gdullpatpat 於 08-10-10 21:01 發表
Is it real?
Where can I found it? Any pic to see?
thx a lot

我以前自己到 tst 買, 要 $950 一模一樣, 比較下, 我寧願同 yahoo 買, 平咁多,
不過真係唔明點解佢可以攞到咁平貨 ?

原帖由 gdullpatpat 於 08-10-10 21:11 發表
THX
我已找到
但款色不多

d貨真吾真架

好多時 yahoo 拍賣會賣假嘢, 好難講, 唯有自己小心比較, 佢賣個款只有女仔款, 無男仔。

原帖由 Little_cy 於 08-10-11 00:10 發表
d貨真吾真架

me too 九龍尖沙咀海運, 圓方都有架

原帖由 rachel 於 08-10-10 19:25 發表
利園2期 Barocco, 我買左個細碼 $850.-
在7月時買的

我都有去利園睇過,個SALES吋而且唔HELPFUL,個書包其實亦無咩野特別,除非你鍾意佢夠貴.

就書包功能而言,我覺得SPI書包比較合符小學生需要.

原帖由 gdullpatpat 於 08-10-13 16:36 發表
通常幾時出新款?
係咪差不多款款都係前面兩個扣?
小朋友好難打開喎

在yahoo 拍賣找不到, 可否話我知點搵?

Thanks!
Joyce22

原帖由 beywat496 於 08-10-10 20:17 發表
大 size 賣 $950
細的賣 $850

而家 yahoo 拍賣只賣 $550, 真係好平。

SPI超重呀..... 兩三本書已經重到死
原帖由 mamawaga 於 08-10-13 16:57 發表
我都有去利園睇過,個SALES吋而且唔HELPFUL,個書包其實亦無咩野特別,除非你鍾意佢夠貴.

女女用過之後,覺得物有所值!因佢放埋D書都真的很輕,而且耐用。其他同學一個學期爛兩三個書包,佢就小一用到宜家,同埋"come"污"jo",除開條數都OK!
But  個sales就係cool少少,if 識人係歐洲買就very good because around ~$450only.
原帖由 mamawaga 於 08-10-13 16:57 發表
我都有去利園睇,個SALES吋而且唔HELPFUL,個書包其實亦無咩野特別,除非你鍾意佢夠貴.

我都覺得物有所值!囝囝由小一用至小三仍然好耐用,而且有時好多書,抽上手好重但孭上身後一D都唔覺好重好輕盈,孭得又舒適。
我三年前係CWB買個sales好好,仲比佢幾本D超厚硬皮數簿比我試孭。

原帖由 lukveronica 於 08-11-9 18:53 發表
女女用過之後,覺得物有所值!因佢放埋D書都真的很輕,而且耐用。其他同學一個學期爛兩三個書包,佢就小一用到宜家,同埋"come"污"jo",除開條數都OK!
But  個sales就係cool少少,if 識人係歐洲買就very good because around ~$45 ...

請問歐洲邊d 地方有?英國有嘛?

原帖由 lukveronica 於 08-11-9 18:53 發表
But  個sales就係cool少少,if 識人係歐洲買就very good because around ~$45 ...

仲有冇人要買zeven書包呢?
我上年暑假買左一個(舊款) but 阿仔唔鍾意紅色.
全新(未拆袋,未剪牌),細碼:的15"x11"(注意:係細過&短過而家市面賣緊,因為佢地再無入細碼,賣緊果d細碼其實係中碼黎嫁.
我影左相,不過唔知點放上黎.
‹ 上一主題|下一主題