用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔浸信會幼稚園天澤村分校 - 累人無左分工 ...
go

大埔浸信會幼稚園天澤村分校 - 累人無左分工 [複製鏈接]

我阿妹之前係呢個學校見工,見完之後有位孔主任問佢幾時可以返工, 我阿妹話係10月11日,孔主任話太遲,叫我阿妹再覆佢。之後我阿妹打佢有位主任接電話,我阿妹同佢講最快係10月6日返工, 個主任話ok,佢會通知孔主任,仲叫我阿妹10月6日返工。今日返工,個孔主任話無叫過我阿妹返工,仲一堆藉口,後期又話只係叫我阿妹試工沒有叫佢返工。大話連篇。不知所謂!!!

咁我阿妹本身有份工,諗住近d,先至轉工...宜家俾佢害死啦, 手停口停,我阿妹係單親,仲有個女要養架麻...一間教育機構咁都可以搞錯, 行政混亂,仲學人搞幼稚園...不知所謂。
   0    0    0    0

原帖由 Prettysecret 於 08-10-6 13:12 發表
我阿妹之前係呢個學校見工,見完之後有位孔主任問佢幾時可以返工, 我阿妹話係10月11日,孔主任話太遲,叫我阿妹再覆佢。之後我阿妹打佢有位主任接電話,我阿妹同佢講最快係10月6日返工, 個主任話ok,佢會通知孔主任,仲叫我阿妹1 ...

幼稚園有試工咩?

有, 我以前都一間特殊學校同幼稚園見工時

都有試工, 試左1個鐘, 校長話看看我點同

小朋友相處,如:去廁所但有小朋友著住尿片,

看我怕唔怕污糟.....
‹ 上一主題|下一主題