用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 北角官小 vs 灣仔軒尼詩道官小午校
go

北角官小 vs 灣仔軒尼詩道官小午校 [複製鏈接]

依個星期要交表啦!重考慮緊 '北角官小' 定係 '灣仔軒尼詩道官小上午校',希望家姐抽倒間好既可以第時幫埋個細佬,北角果間係全日,灣仔果間係半日,中學派位、校風、成績等邊間會好 d ?功課會唔會好多?請各位媽咪幫幫忙俾 d 意見。

唔該哂!

cankan
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

軒官聯繫中學: 皇仁書院、庇理羅士女子中學、金文泰中學、鄧肇堅維多利亞官立中學、何東中學
北官小聯繫中學: 筲箕灣官立中學、金文泰中學、筲箕灣東官立中學

你明點解d人誇區都要抽軒官啦

原帖由 CanKan 於 08-9-29 02:22 PM 發表
依個星期要交表啦!重考慮緊 '北角官小' 定係 '灣仔軒尼詩道官小上午校',希望家姐抽倒間好既可以第時幫埋個細佬,北角果間係全日,灣仔果間係半日,中學派位、校風、成績等邊間會好 d ?功課會唔會好多?請各位媽咪幫幫忙俾 d 意 ...

醒目開學勳章

你係 NET 14 定 NET 12? 有幾分? 講派位緊係軒小好啦!!!!

原帖由 CanKan 於 08-9-29 14:22 發表
依個星期要交表啦!重考慮緊 '北角官小' 定係 '灣仔軒尼詩道官小上午校',希望家姐抽倒間好既可以第時幫埋個細佬,北角果間係全日,灣仔果間係半日,中學派位、校風、成績等邊間會好 d ?功課會唔會好多?請各位媽咪幫幫忙俾 d 意 ...

Charlotte_mom

Thanks a lot!

Cankan

wpwong,

我係 net 14, 只得15分,諗住跨區博一博,但軒小似乎派男校或女校多,比較少派男女校?

多謝回覆!

cankan
‹ 上一主題|下一主題