用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若瑟小學 只得首名分, 有沒有機會
go

只得首名分, 有沒有機會 [複製鏈接]

如題, 怎麼辦
   0    0    0    0

我都好想知, 請問有無人回答。

醒目開學勳章

試吓改地址、領洗等去加分啦,唔好咁被動等啊!

原帖由 Wing05 於 08-11-3 17:20 發表
我都好想知, 請問有無人回答。
Best wish,
(\~~/)           天下間沒有不受教的孩子,
(='.'=)           只有不懂教的父母。
(") (")~~O Derdad

起碼20分先有得玩,25分sure win
9/9 10 lb 2 oz 9/10 11 lb 8 oz 20/11 12 lb 12 oz 9/12 14 lb

如果哥哥喺中學部就讀,弟弟可否直入小學呢?

又如果哥哥喺小學部就讀,弟弟又可否直入/有優勢入幼稚園呢?

麻煩媽咪們解答我的難題!

原帖由 oknsca 於 09-2-4 11:46 發表
起碼20分先有得玩,25分sure win

如果哥哥喺中學部就讀,弟弟可否直入小學呢?不可以
如哥哥喺小學部就讀..弟弟為必收生!
9/9 10 lb 2 oz 9/10 11 lb 8 oz 20/11 12 lb 12 oz 9/12 14 lb

Sorry呀, 我想問多少少,如果哥哥喺中學部就讀,以計分辦法,弟弟可否擁有
二.兄/姊在與該小學同一校址的中學部就讀

(20分)

20分呢?

煩請解答我的難題! 謝謝!

原帖由 oknsca 於 09-2-5 01:48 發表
如果哥哥喺中學部就讀,弟弟可否直入小學呢?不可以
如哥哥喺小學部就讀..弟弟為必收生!

那弟弟應該有20分....
但要知道20分不是"入梗"....因有20分是要抽攕的!25分以上才有保証!
原帖由 andybebe 於 09-2-6 09:45 發表
Sorry呀, 我想問多少少,如果哥哥喺中學部就讀,以計分辦法,弟弟可否擁有二.兄/姊在與該小學同一校址的中學部就讀(20分) 20分呢?

煩請解答我的難題! 謝謝!  ...

我諗你問清楚好d, "同一校址"<----感覺上要地址一樣喎, 我唔sure, 提提你咋.
希望每天開心渡過 ;-)

請問有冇仔仔係自行叩門收咗, 唔知有冇祕訣, 可否分享吓!
‹ 上一主題|下一主題