用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 求深水涉區小學開放日日期
go

求深水涉區小學開放日日期 [複製鏈接]

:D 我仔仔快升小一啦!我十分緊張 請各家長提供一些深水涉區小學開放日日期給本人去參觀唔該晒大家!如大家得知各小學的資料可多交流吓!:loveliness:
   0    0    0    0

原帖由 SARAHTSANG 於 08-9-27 23:32 發表
:D 我仔仔快升小一啦!我十分緊張 請各家長提供一些深水涉區小學開放日日期給本人去參觀唔該晒大家!如大家得知各小學的資料可多交流吓!:loveliness:

好多都過哂囉喎, 你想知邊間呀?

我知道:聖紀文, 荔天, 基福,旅港開平, 協和等等, 好多都開左啦! 剛過去既星期六係嶺南同學會直資小學同埋協和open day

仲有瑪小, 聖安德烈都已過了.
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

嘩!你們好厲害啊!我只去了瑪小我見這小學明年有新校杜好似好靓和大中文用普通話有好多英文會話的學習機會.歷史比較長久仲有中學.我見聖安德烈在瑪小附近創校年份比較新大家有什麼意見?我所知的只有在小學天書找到的. 基福學校設備新和完善全年有6次評估但沒有考試聖紀文教學語言:中英普曾經好出名我老公都係在這學校讀.其實直資和私立都會試下都係:英華,聖方x各:loveliness: 津貼真係毫無頭緒我只得15分好擔心和煩惱.:( 你們有什麼心儀的好推薦) 真係唔好意思我咁多0野問.唔該晒大家寶貴意見:D

原來做人父母真係唔簡單只休息2年(幼稚園)又要開始找小學
‹ 上一主題|下一主題