用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 東華三院高德根紀念幼稚園 參加左邊個興趣班?
go

參加左邊個興趣班? [複製鏈接]

我囡囡岩岩收到通告可以參加芭蕾舞班同交通安全隊,不過有少少失望入唔到合唱團~你地又參加左邊個興趣班?
   0    0    0    0
有家庭觀念(孝順)屋企大小事情愛攬晒上身,責任心強,領悟力高,做事積極及有組織力,頭腦靈活,善於理財,(幼兒時應該不愛掉東西,愛乜野都攬住唔放),人際互動弱,要學習加強獨立自主及加強勇氣

醒目開學勳章

hi!我個女就芭蕾舞,小蜜蜂,體操

原帖由 venusma 於 08-9-22 21:30 發表
我囡囡岩岩收到通告可以參加芭蕾舞班同交通安全隊,不過有少少失望入唔到合唱團~你地又參加左邊個興趣班?
[url=http://www.yahoo.com][img]

原帖由 jamieconnie 於 08-9-23 09:43 發表
hi!我個女就芭蕾舞,小蜜蜂,體操

又幾好,入選到3樣,我只報左3樣,但入選左2樣咋,早知我參加多2樣啦,多個機會嘛
有家庭觀念(孝順)屋企大小事情愛攬晒上身,責任心強,領悟力高,做事積極及有組織力,頭腦靈活,善於理財,(幼兒時應該不愛掉東西,愛乜野都攬住唔放),人際互動弱,要學習加強獨立自主及加強勇氣

醒目開學勳章

唔係呀,我都係選左3樣咋,不過K2玩緊,我估老師比佢繼續玩掛
原帖由 venusma 於 08-9-23 16:24 發表

又幾好,入選到3樣,我只報左3樣,但入選左2樣咋,早知我參加多2樣啦,多個機會嘛
[url=http://www.yahoo.com][img]

原帖由 jamieconnie 於 08-9-24 12:42 發表
唔係呀,我都係選左3樣咋,不過K2玩緊,我估老師比佢繼續玩掛

或者老師覺得我個囡把聲唱歌唔係好掂掛,今日上ballet喇,一陣落去裝 下佢上堂先

醒目開學勳章

無得看架喎,佢地係音樂室跳架,
玩少樣唔緊要啦,我個女舊年玩4樣添呀,今年我都唔同佢報合唱團啦,佢話唔想呀,呢3樣都係佢自己話玩架,

原帖由 venusma 於 08-9-25 11:21 發表

或者老師覺得我個囡把聲唱歌唔係好掂掛,今日上ballet喇,一陣落去裝 下佢上堂先

HIHI~~囡囡參加左體操及搞擊樂隊,但要10月份先開始上堂.

今日李老師覆左我,因為今年東華有大匯演,所以跳ballet就唔能夠合唱團,因為表演時會重複左,所以今年只可以是但一樣,算啦,我出去物色聲樂班,出年睇下有冇機會唱啦~

[quote]原帖由 jamieconnie 於 08-9-26 09:52 發表
無得看架喎,佢地係音樂室跳架,
玩少樣唔緊要啦,我個女舊年玩4樣添呀,今年我都唔同佢報合唱團啦,佢話唔想呀,呢3樣都係佢自己話玩架,

[/quote

hi,巧兒,今年你都參加左家教會喎,歡迎加入,芯遙都有話比我知巧兒參加左體操班,dodo仲話巧兒係大象組,自上年度學期尾,佢就開始話鍾意巧兒
原帖由 hauyimama 於 08-9-26 13:41 發表
HIHI~~囡囡參加左體操及搞擊樂隊,但要10月份先開始上堂.

閉~~~妳在那裡知,可能我填了婆婆做代表.

唉~~巧怡又8卦又多口,激死我

原帖由 venusma 於 08-9-27 12:15 發表
hi,巧兒,今年你都參加左家教會喎,歡迎加入,芯遙都有話比我知巧兒參加左體操班,dodo仲話巧兒係大象組,自上年度學期尾,佢就開始話鍾意巧兒

貼曬家教會成員既相係學校門口啦,我估唔係我知,全校人都知喇 dodo話係見到老師派體操通告比巧兒,唔係巧兒同dodo講架~

原帖由 hauyimama 於 08-9-27 13:58 發表
閉~~~妳在那裡知,可能我填了婆婆做代表.

唉~~巧怡又8卦又多口,激死我

唔該晒,因平時係我媽咪湊巧怡上學,SO我睇唔到學校壁報板.

我唔係話巧怡講野比人知,只是她在開學後,上課時和同學傾談及心散左,李老師話我知~SO激死.

明天家長日到時見 !

原帖由 venusma 於 08-9-27 19:46 發表
貼曬家教會成員既相係學校門口啦,我估唔係我知,全校人都知喇 dodo話係見到老師派體操通告比巧兒,唔係巧兒同dodo講架~
‹ 上一主題|下一主題