用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖安德肋幼稚園 有冇今年讀上午低信班的家長入來傾吓 ? ...
go

有冇今年讀上午低信班的家長入來傾吓 ? [複製鏈接]

今年K2了 ! 亞仔話有兩個新加入的小朋友 !
   0    0    0    0
一女一仔萬事足 笑看人生無求欲 :-P :-P :-P

醒目開學勳章

Hi HCPOON,

可能呢度得我個囝同你個囝一班!!

Funny,

Oh ! 我仲以為會有其他人回應 !!   唔緊要 ! 我見到Taste已經有"萭聖節"服飾 !
今年你打算怎樣設計比仔仔呀 ??

HCPOON

原帖由 Funny 於 08-9-22 10:23 發表
Hi HCPOON,

可能呢度得我個囝同你個囝一班!!

醒目開學勳章

我上年無幫佢打扮, 因為我唔知原來係要扮鬼扮馬!  所以今年會幫佢買番套衫扮下野先!  不過仲未諗扮咩!! 去taste買又驚會同其他同學仔件衫一樣, 要諗諗!! 你諗住點設計呀??

原帖由 HCPOON 於 08-9-22 16:19 發表
Funny,

Oh ! 我仲以為會有其他人回應 !!   唔緊要 ! 我見到Taste已經有"萭聖節"服飾 !
今年你打算怎樣設計比仔仔呀 ??

HCPOON

Dear all :

唔好意思打斷妳地話題, 因為大家都係低信班,我想問下你地有無去d小學聽講座???

Sat (27 Sep) 我同老公去左st andrew 小學參觀,感覺都幾好,不過我大部份街坊比較鐘意循道衛理,因為我無去到聽,所以無得comment, 大家有無參觀過其它呢???

請給意見

pinkpink
http://www.friso.com.hk/ticker/ticker_p.jsp?dn=TON&mn=PINK&y=2008&m=6&d=29&bg=bg3&mk=pragnancy3.png[/img][/url]

HELLO,我囡囡都係上低信班.

good morning !

momolies - what is your daughter's name ??

妳地d小朋友鐘意做功課嗎??? 我同我囡做功課教到'out血', 所以我都唔知佢今年升唔升到班  

pinkpink
http://www.friso.com.hk/ticker/ticker_p.jsp?dn=TON&mn=PINK&y=2008&m=6&d=29&bg=bg3&mk=pragnancy3.png[/img][/url]

醒目開學勳章

Hi Pink2007,

我可能會試跨區, 到時至再諗!!

原帖由 PINK2007 於 08-9-28 23:32 發表
Dear all :

唔好意思打斷妳地話題, 因為大家都係低信班,我想問下你地有無去d小學聽講座???

Sat (27 Sep) 我同老公去左st andrew 小學參觀,感覺都幾好,不過我大部份街坊比較鐘意循道衛理,因為我無去到聽,所以無得c ...

Dear All :

good afternoon !

Funny :
原來妳諗住跨區,跨區唔知易唔易播??? 明天返小蜜蜂隊 !

pinkpink

原帖由 Funny 於 08-10-14 15:23 發表
Hi Pink2007,

我可能會試跨區, 到時至再諗!!

Dear all  :

Funny :

原來妳個囝同我個囡都幾friend 播 !你個囝仲主動拖住我囡入學校參加小蜜蜂添 !

妳有收到同學仔生日邀請卡嗎???如果有,會參加???, 我講左話會出席 !

pinkpink

醒目開學勳章

Hi pinkpink,

係咩? 乜我個囝拖住你個囡呀? 咁你個囡有無拒絕我個囝呀?   我個囝好鬼鍾意拖住d女同學, 我都唔明點解! 我都收到invitation card, 我唔記得覆佢添, 我地唔可以參加呀, 因為個日參加左本地一日遊!!

Dear all :

Funny :
妳個囝o甘鬼醒,鍾意拖住d女同學, o甘有無拖男同學???, 我個囡當然無拒絕啦 ! (我諗佢地都幾friend), 妳個囝有照顧人天份, funny, 諗諗生多個啦 !

你地參加一天遊,去邊處呀???比d意見啦 ! 有時放假都唔知去邊,諗到頭爆 !

pinkpink

原帖由 Funny 於 08-10-30 14:26 發表

係咩? 乜我個囝拖住你個囡呀? 咁你個囡有無拒絕我個囝呀?   我個囝好鬼鍾意拖住d女同學, 我都唔明點解! 我都收到invitation card, 我唔記得覆佢添, 我地唔可以參加呀, 因為個日參加左本地一日 ...

醒目開學勳章

我一個夠晒數架喇!!  你囝囝而家幾大呀?  好湊嗎??

我地參加既一天遊係去有機農場, 同埋有餐蛇宴食!!

Hello,

好耐冇入來看, 原來都有其他同學仔可以溝通吓 !!
我個仔都係好鍾意同女仔玩 !!
今個星期日去唔去生日會呀 ?
‹ 上一主題|下一主題