用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 家熹媽咪 - 您在何方?
go

家熹媽咪 - 您在何方? [複製鏈接]

醒目開學勳章

版主,

您好耐沒有出來解答有關李小的問題, 我地唔會幫您做嫁!

快d現身啦!

wawa
   0    0    0    0

家熹媽咪家里的電腦壞了,所以上不了網. 不過今天在學校見過她~~~~~
原帖由 wawaliluk 於 08-9-10 14:24 發表
版主,

快d現身啦!

wawa

醒目開學勳章

怪唔得知我pm比你, o甘耐唔見你覆, 部電腦幾時先整留好? 再唔係搵我c6整呀! 4座傅太屋企部機都係搵佢攬掂。

原帖由 wawaliluk 於 08-9-10 14:24 發表
版主,

快d現身啦!

wawa

wawaliluk :

哈哈哈 ~ 我都不過係想偷吓賴咋 ! 咁都唔比我放假 ! 開學前幾日 , 因為學校既一個失誤 , 已經玩死我咁濟 , 開咗學後又忙睇通告 , 忙書簿 , 忙功課 , 忙屋企 , 忙出面 , 忙忙忙 ... 我差連連自己姓乜都唔記得喇 ! 哈 ~

上星期落去游水時 , 都見倒你老公呀 ! 我都不知幾慘呀 , 得閒屎都唔得閒病 , 果日唔係因為重有好多飛未用 , 我諗都冇時間落水呀 !

點呀你 , 阿仔開咗學忙嘛 ? 邊個做班主任呀你地 ?
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

原帖由 jun7511 於 08-9-10 21:11 發表
家熹媽咪家里的電腦壞了,所以上不了網. 不過今天在學校見過她~~~~~

唔該晒小君君 !!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

寶寶:

你終於回來啦!!!
原帖由 家熹媽咪 於 08-9-21 04:25 發表

唔該晒小君君 !!

原帖由 jun7511 於 08-9-21 17:20 發表
小寶寶:

你終於回來啦!!!

哈 ~  係啦 ! 再唔上網 , D PM 下個月都覆唔晒呀 !  小君君 , 你報唔報兒童饑饉8小時 , 快D去 http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1111308&extra=page%3D1 呢度睇吓啦 !

醒目開學勳章

原帖由 家熹媽咪 於 08-9-21 04:24 發表

wawaliluk :

哈哈哈 ~ 我都不過係想偷吓賴咋 ! 咁都唔比我放假 ! 開學前幾日 , 因為學校既一個失誤 , 已經玩死我咁濟 , 開咗學後又忙睇通告 , 忙書簿 , 忙功課 , 忙屋企 , 忙出面 , 忙忙忙 ... 我差連連 ...

你都可以游吓水, 我直情2年無游水, 肥都連件泳衣都著唔落。

仔仔剛開學唔覺得功課煩重, 可能仍是p.2, 但今年我地2公婆會放多d時間落仔女身上, 此終2個都讀李小, 又相差一年, 我驚而家唔用心(係我), 將來再幫他們跟功課, 實做死我, 阿仔及女的班主任係吳老師, 2位吳老師。

原帖由 wawaliluk 於 08-9-22 10:31 發表

你都可以游吓水, 我直情2年無游水, 肥都連件泳衣都著唔落。

仔仔剛開學唔覺得功課煩重, 可能仍是p.2, 但今年我地2公婆會放多d時間落仔女身上, 此終2個都讀李小, 又相差一年, 我驚而家唔用心(係我), 將 ...

HEHE ~ P.2 上學期都唔算多功課既 , 比你抖埋上學期啦 ! 下學期開始發吓功喇 ! 哈哈~

你咁都叫肥 , 咪玩啦 ~ 你都係唔想SHOW魔鬼身材啫 ! ^^

咦 ~ 乜P.2都係雙班主任咩 !??

醒目開學勳章

原帖由 家熹媽咪 於 08-9-22 15:01 發表

HEHE ~ P.2 上學期都唔算多功課既 , 比你抖埋上學期啦 ! 下學期開始發吓功喇 ! 哈哈~

你咁都叫肥 , 咪玩啦 ~ 你都係唔想SHOW魔鬼身材啫 ! ^^

咦 ~ 乜P.2都係雙班主任咩 !?? ...

唔係, 係阿仔班主任是吳老師, 阿女又係吳老師, 不過係唔同人。

原帖由 wawaliluk 於 08-9-22 18:12 發表

唔係, 係阿仔班主任是吳老師, 阿女又係吳老師, 不過係唔同人。

ICIC , 原來係咁 , 上個星期我地就開飯喇 ! 即係返學校睇小朋友食飯 , 今年3年班冇份 , 得P.1 同 P.2 咋 , 希望到時睇中你對寶貝果班啦 !
‹ 上一主題|下一主題