用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

班主任打黎 [複製鏈接]

hi,

想問你地既 班主任/老師 係咪打打都有打比你地講吓你地既小朋友情況呢

我地班主任都有打黎, 不過有時係連續2日跟住冇打1日, d時間有時係中午, 有時係4點幾......
   0    0    0    0

我咁耐都係接過一次老師電話咋, 仲要係上完最後一日適應班放學後打嚟, 開咗學之後都冇打過比我喇, 你小朋友係邊班架.

我暫時都未接過班主任電話呀!!! 會唔會係有d特別先打比我哋架?

醒目開學勳章

我個囝依家都會上上下堂喊架, 所以老師都有格日打
俾我講下佢上堂既野, 老師多數係中午啱啱放晒學打黎,
有時因為要趕住上下午班所以要4點幾先打黎.
我諗如果個小朋友無乜野應該就唔會打俾家長.

原帖由 carmen412 於 08-9-10 10:58 發表
我暫時都未接過班主任電話呀!!! 會唔會係有d特別先打比我哋架?

可能我自己接放學, 所以我差不多每日都可以問到班主任小朋友上堂嘅情況, 不過有時班主任都會專登出o黎同我講, 所以我都知囡囡上堂係點.

原帖由 chanwendy 於 08-9-10 10:54 發表
我咁耐都係接過一次老師電話咋, 仲要係上完最後一日適應班放學後打嚟, 開咗學之後都冇打過比我喇, 你小朋友係邊班架.

hi,
唔好意思, 好耐冇上黎tim...

我係藍組架!

老師而家都仲有打吓比我喎, 不過都係報告吓囝囝既野, 都冇咩特別, 不過聽你地咁講, 我覺我地班主任都有責任感
‹ 上一主題|下一主題