用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 上門補習費一問
go

上門補習費一問 [複製鏈接]

醒目開學勳章

請問上門補習費係自動每年加比補習老師, 定係等補習老師話加至加架? thanks!
   0    0    0    0

hi:

我都有問個補習miss, 佢話(小一,小二)同價, 升小三+10/hr.

醒目開學勳章

hi tongtracy,

唔該晒!

我見無人回應, 我自己都問左補習哥哥, 佢話"唔駛調整啦!"
我又問佢, 如果我要搬(進行中)佢仲會唔會到我新屋幫我小朋友補習, 佢都話無問題! (原本同佢住同一區, 搬左之後會唔同區) 我話你要去遠左同車程耐左, 睇下到時要唔要調整補習費, 佢都話唔駛...我真係好開心搵到呢個哥哥, 因為我小朋友都好鍾意佢, 同埋我小朋友經佢補習之後成績係有進步架!

quote]原帖由 tongtracy 於 08-9-12 00:19 發表
hi:

我都有問個補習miss, 佢話(小一,小二)同價, 升小三+10/hr. [/quote]

Hi:

你有識人補英語會話好? 你小朋友幾歲?

Penguins,

請問你一星期補多少天? 你有無要求補習哥哥點補架?  因下星期我請了一個, 但我係新手, 唔知有咩要注要呢?

Crabtree

原帖由 Penguins 於 08-9-12 19:08 發表
hi tongtracy,

唔該晒!

我見無人回應, 我自己都問左補習哥哥, 佢話"唔駛調整啦!"
我又問佢, 如果我要搬(進行中)佢仲會唔會到我新屋幫我小朋友補習, 佢都話無問題! (原本同佢住同一區, 搬左之後會唔同區) 我話你要 ...
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

通常我自己每年升班時,
等九月開始就更$10左右......
如果同小朋友幫得開心,
或者唔加價添 !!!!!
‹ 上一主題|下一主題