用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇人可以幫手報校際朗誦節比賽?
go

有冇人可以幫手報校際朗誦節比賽? [複製鏈接]

阿仔幼稚園唔可以幫佢報校際朗誦節同埋校際音樂節比賽, 有冇人可以幫手報呢?
   0    0    0    0
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]

我都想知呀! 謝謝!

原帖由 臣媽 於 08-9-4 15:24 發表
阿仔幼稚園唔可以幫佢報校際朗誦節同埋校際音樂節比賽, 有冇人可以幫手報呢?
囡囡媽

簽名被屏蔽

ming2,

謝謝你!

囡囡媽

原帖由 ming2 於 08-9-4 17:55 發表

校際朗誦節我就幫你唔到....不過校際音樂節我就可以幫你報名...音樂節報名日期大約係九月尾十月頭...你揀好歌之後pm我,我再話你知我需要d咩information啦... ...
囡囡媽

multi-intelligence development centre for speech festival

簽名被屏蔽

唔該晒呀
原帖由 ming2 於 08-9-4 17:55 發表

校際朗誦節我就幫你唔到....不過校際音樂節我就可以幫你報名...音樂節報名日期大約係九月尾十月頭...你揀好歌之後pm我,我再話你知我需要d咩information啦... ...
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]

上網check過, 要經由會員報名, 我想幫個仔報校際朗誦節, 請問有冇人係會員可以幫忙報名呀?? 好心急, 就快截止喇.....

簽名被屏蔽

唔係絕大部份學校都有 a/c 報名的嗎?
我聽講個有學校老師唔想花時間教, 所以唔報
我同事就跟學校老師講, 會自己搞掂
名校區個間宣x d細路很多就係咁, 先報名, 後自行解決
有得威, 咪又係出學校名...

一係你俾個 e-mail addr, 我 pm 我個小朋友朗誦老師的 contact, 佢好似係 member

原帖由 IYYY 於 08-9-5 23:25 發表
上網check過, 要經由會員報名, 我想幫個仔報校際朗誦節, 請問有冇人係會員可以幫忙報名呀?? 好心急, 就快截止喇.....

請問有無其他近新界火車沿線的
我都想找教普通話的
學校普通話科老師要教集誦, 唔得閒教個人

原帖由 ALAL 於 08-9-5 00:10 發表
multi-intelligence development centre for speech festival

Nice and Wise near Baptist University may have PTH speech class

謝謝, 等我查一查個位置先

原帖由 ALAL 於 08-9-6 18:23 發表
Nice and Wise near Baptist University may have PTH speech class

sharon,
Pls check PM, thanks!!
‹ 上一主題|下一主題