用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 新加坡版廸士尼美語世界
go

新加坡版廸士尼美語世界 [複製鏈接]

有冇媽咪之前買過??你地嗰時買幾$$??
屋企人啱啱喺嗰邊番嚟,話見到有得賣喎???
但計番要成差不多$2000港幣...買唔買好???以前好似唔洗咁貴....
   0    0    0    0

Singapore 既母語係英文, 點解有DWE賣既?

所以佢地只係當圖書咁賣囉,得主課程嗰part....以前好易買到&揾到...但到我生左個女就揾唔到 我家姐d仔女有一套.係四年前買嫁...
原帖由 csslam 於 08-9-4 14:23 發表
Singapore 既母語係英文, 點解有DWE賣既?

不過我覺得就算有得賣都可能同hk賣個set 會唔同..因為我係Internet search, only 見到第2到有得賣即就係Spain, 但係就成SET都唔同咁.

邊處有得買呀??  有無資料可以pm我嗎??

vcd內容我知道係一樣嫁~只係d書冇左支米奇筆,所以d練習係用筆做,咪就係因為咁,我家姐嗰套書咪畫到花哂囉 點睇呀
原帖由 csslam 於 08-9-4 15:22 發表
不過我覺得就算有得賣都可能同hk賣個set 會唔同..因為我係Internet search, only 見到第2到有得賣即就係Spain, 但係就成SET都唔同咁.

即係 2000 有VCD+課本+練習本呀 ?  有無相睇下呀 ?

原帖由 maggieymh 於 08-9-4 23:11 發表
vcd內容我知道係一樣嫁~只係d書冇左支米奇筆,所以d練習係用筆做,咪就係因為咁,我家姐嗰套書咪畫到花哂囉 點睇呀mouth:" />  

原帖由 maggieymh 於 08-9-4 23:11 發表
vcd內容我知道係一樣嫁~只係d書冇左支米奇筆,所以d練習係用筆做,咪就係因為咁,我家姐嗰套書咪畫到花哂囉 點睇呀mouth:" />  

咁即係舊d既version? 因為e+ HK賣個d 無VCD, 得DVD同CD.

唔好意思呀,  可唔可以比d資料我 (有沒有相及售賣地址) .  喺新加坡邊度有得買 ?  我有朋友係新加坡人,  但係香港做野.  如果知道詳細資料,  下次佢番新加坡,  我可叫她幚我買.

thanks !

係唔係呢套~

我2003年去星加坡買返來, 所有大眾書局都有。  原套1 Set 12本, 每套1書1 VCD, SGD19.90 / set。

hi~我有多1套全新嫁(新加坡版)~你要就email我丫:[email protected]/你check pm丫^^
原帖由 evawa 於 08-9-7 18:26 發表
唔好意思呀,  可唔可以比d資料我 (有沒有相及售賣地址) .  喺新加坡邊度有得買 ?  我有朋友係新加坡人,  但係香港做野.  如果知道詳細資料,  下次佢番新加坡,  我可叫她幚我買.

thanks ! ...

I have 8 books + 8 CD

新加坡版廸士尼美語世界
I have the Singapore version.  Full set is 12 sets, but I only brought 1-8.  If any one is interested, please send email to me.  I sell at $300 for all 8 books & 8 CDs.  
[email protected]
‹ 上一主題|下一主題