用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 08-09 K2G chatroom
樓主: shirleyshek
go

08-09 K2G chatroom [複製鏈接]

Hi Candy,Shirely & Wendy,

我都接到Ms Wong电話, 同Shirely 講既內容大致一樣, 因我哋小朋友是坐校巴 (學校安排老師用校巴送功課), 所以就在下星期一返學時間在上車站取回功課及通告. ( 一定要帶接送咭回郵信封右下角註明2G & 姓名), 但健康申報表是要三日後寄回學校.

我已打电話給文豐媽咪, 佢話一時忘記寫
(日期: 22 Aug 2009 Time 2:00-3:30 pm)

Sorry, 27/06 要去優才去interview. 不如約 4/07(Sat) 好唔好呀

原帖由 CandyChing 於 09-6-12 15:58 發表
有事求救!

今早Ms Wong致電我蝦子餅, 說要準備回郵信封, 好似星期一交校車站.  您地知唔知是不是上學的時段拿去校車站?  另外, 是不是有一健康申報表會派, 三日內要寄回學校?

另外, 昨天梓瑤收到文峰的生日咭, 不 ...

Hi Shirely & Fanny,

唔該哂呀!       梓瑤星期一去了校車站取功課.

等多三日, 就知有無得復課, 希望有得返學啦!  雖然唔係畢業班, 都唔想K2這學年這樣子結束.

您們想約甚麼時間?  7月份的其中一個星期六下午好嗎?

Candy

原帖由 NathalieMiMi 於 09-6-13 11:10 發表
Hi Candy,Shirely & Wendy,

我都接到Ms Wong电話, 同Shirely 講既內容大致一樣, 因我哋小朋友是坐校巴 (學校安排老師用校巴送功課), 所以就在下星期一返學時間在上車站取回功課及通告. ( 一定要帶接送咭和回郵信封 ...

7月13日可以嗎?

原帖由 CandyChing 於 09-6-20 23:16 發表

唔該哂呀!       梓瑤星期一去了校車站取功課.

等多三日, 就知有無得復課, 希望有得返學啦!  雖然唔係畢業班, 都唔想K2這學年這樣子結束.

您們想約甚麼時間?  7 ...

Hi Candy & Shirely,

我們會在 30-6-09 2:00pm 返Kentville, 你地約咗幾時返呀!!  

13-7-09 我要返工呀! 可唔可以擇Sat or Sun (pm)呀!

原帖由 CandyChing 於 09-6-20 23:16 發表

唔該哂呀!  :kissyou: :kissyou: :kissyou:    梓瑤星期一去了校車站取功課.

您們想約甚麼時間?  7 ...

Hi Fanny,

我的時間是 29-6-09 9:15 返Kentville.  嘻嘻!  今次無機會見面.

Candy

原帖由 NathalieMiMi 於 09-6-24 17:54 發表
Hi Candy & Shirely,

我們會在 30-6-09 2:00pm 返Kentville, 你地約咗幾時返呀!!  

13-7-09 我要返工呀! 可唔可以擇Sat or Sun (pm)呀!

我7月13日都ok, 但可能約星期六下午會多點人出來.

原帖由 shirleyshek 於 09-6-24 14:13 發表
7月13日可以嗎?

咁不如7月18日星期六, 下午 tea 一 tea..

原帖由 CandyChing 於 09-6-24 23:01 發表
我7月13日都ok, 但可能約星期六下午會多點人出來.

Hi Shirley,

唔好意思, 我好耐無入BK, 直至今日收到信.  梓瑤升K3I, 您們的小朋友呢?

原帖由 shirleyshek 於 09-7-8 15:47 發表
咁不如7月18日星期六, 下午 tea 一 tea..

Hi Candy & Shirley,
好耐冇上BK, 彤彤今年讀3H, 有冇同班同學呢?

原帖由 CandyChing 於 09-8-16 00:12 發表
Hi Shirley,

唔好意思, 我好耐無入BK, 直至今日收到信.  梓瑤升K3I, 您們的小朋友呢?

Hi Fanny,

梓瑤和彤彤做了2年同班同學, 終於分班了.  梓瑤的課室會在細佬的課室樓上, 我已經叫她不要在課室大吵大嚷, 如果唔係會跌左落細佬的課室.

今個星期六是不是文豐生日會嗎?  您會去嗎?

原帖由 NathalieMiMi 於 09-8-18 10:05 發表

Hi Candy,

雖然要分班, 但都可以約一齊出來玩玩o架!! 梓瑤細佬讀边班呀

哎吔! 我忘記咗! 今個星期六我o地去唔到文豐生日會, 因我o地去大陸玩兩日...      

原帖由 CandyChing 於 09-8-18 14:21 發表
Hi Fanny,

梓瑤和彤彤做了2年同班同學, 終於要分班了.  梓瑤的課室會在細佬的課室樓上, 我已經叫她不要在課室大吵大嚷, 如果唔係會跌左落細佬的課室.

今個星期六是不是文豐生日會嗎?  您 ...

Hi Candy,

Kiu Kiu讀3G, 我地需要分左班都可以保持聯絡架..哈哈!

原帖由 CandyChing 於 09-8-16 00:12 發表
Hi Shirley,

Hi Candy,

蕎蕎讀3G, 雖然分左班, 我地仲可以繼續保持聯絡架..哈哈

Hi Shirley,

Hi Nataliemama,

kiu kiu讀3G .

原帖由 NathalieMiMi 於 09-8-18 10:05 發表

Hi Shirley,

Nathalie 都係由 K1A 到 K2G, 現在讀 K3H...

原帖由 shirleyshek 於 09-8-27 23:04 發表
Hi Nataliemama,

kiu kiu讀3G .

‹ 上一主題|下一主題