用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 請問有冇K1I(Kent Road)家長一齊分享吓?
樓主: wingmommy
go

請問有冇K1I(Kent Road)家長一齊分享吓? [複製鏈接]

回覆 # 的文章

我0系陸泓熹, 以前星星组时坐响子筠隔离, 成日返黎都提起子筠架. 有一排成日话响SNOOPYLAND见到子筠.

咁我都諗吓去唔去先, 但路途很遠.,有較快的方法.

原帖由 Cecilia818 於 09-4-6 07:13 發表
We are also too late to register the egg hunting in DB, but we will go there 11/Apr, cos many other games besides egg hunting. Wang Hei went there last yr, he wanted to play other game rather than egg ...

Hi ! 我係audrey mami, 筠筠而家同泓熹一樣,
都係月亮組!

原帖由 babyrice 於 09-4-7 02:26 發表
Hi 妳好! 其實筠筠唔係成日講好多學校d嘢, 唔知係唔係我問得唔夠多呢? 當我問佢知唔知邊個係泓熹, 佢知嫁....泓熹而家係邊一組呢?  邊度snoopyland見到子筠呀?佢無去過, 可能泓熹認错人啦!

...

我啱啱報了這個

9/4/09 復活蛋製作 及 運動小天才(訓練身體運動智能)
10:00am – 12:30pm
名額: 最多15人
費用: 每日$90(包茶點)

http://klncc.caritas.org.hk/public/main_page/all.htm

回覆 # 的文章

都系去中环搭船咋, 泓熹喜欢搭船.
哎!但寻晚突然发烧, 都吾知去吾去得成! 即使到11号好番, 都吾想岩岩好番就去吹風,但又好想同他去玩. 9号仲BOOK左迪迪尼添. 真頭痛!
你之前话果个1/5 OUTING系乜黎架, 响边度揾到?有D兴趣.

我都是monday 才報名的, 不用家長陪同.

原帖由 babyrice 於 09-4-8 02:20 發表
Audrey mami, 你好呀! 我都好想安排多d節目比筠筠,  不過我諗你報嗰個復活蛋製作及運動小天才應該full咗啦, 我明天都試問吓先.... 唔知用不用家長陪同呢....   ...

泓熹怎樣呀, 看了醫生未呀?

迪迪尼是book 了hotel? 那就真頭痛!

1/5 OUTING 在 '08-09 根德k1' topic,
但我應該唔報, because 現在太多人, 小朋友未必
溝通到!

原帖由 Cecilia818 於 09-4-8 03:34 發表
都系去中环搭船咋, 泓熹喜欢搭船.
哎!但寻晚突然发烧, 都吾知去吾去得成! 即使到11号好番, 都吾想岩岩好番就去吹風,但又好想同他去玩. 9号仲BOOK左迪迪尼添. 真頭痛!
你之前话果个1/5 OUTING系乜黎架, 响边度揾到? ...

你哋hoilday  (10/4 -19/4 )要不要上班, 不如攪次 function!

14-15号都要返工, 你会搞边日?

原帖由 AudreyMan 於 09-4-8 08:37 發表
泓熹怎樣呀, 看了醫生未呀?

迪迪尼是book 了hotel? 那就真頭痛!

1/5 OUTING 在 '08-09 根德k1' topic,
但我應該唔報, because 現在太多人, 小朋友未必
溝通到!

...

系囖, 医生话系流感, 真头痛. 都吾知去吾去好. 唉!

你有報名呀? 我今日去咗,

超唔掂!

唔好去!

原帖由 babyrice 於 09-4-8 02:20 發表
Audrey mami, 你好呀! 我都好想安排多d節目比筠筠,  不過我諗你報嗰個復活蛋製作及運動小天才應該full咗啦, 我明天都試問吓先.... 唔知用不用家長陪同呢....   ...

佢哋今日又調組 la!
阿女話佢去番以前嘅星星組, 現有黃梓豪,黄舒穎, Rachel,
陳子淇,馬天胤.

佢話今日謝子筠喊, 問佢知唔知咩事,
佢好串咁講: 啲同學係咁架啦!

原來謝子筠每次調組都喊 今次已是弟三次!!!
竣皓放學講,今天調去月亮組!!!

今日要帶一個膠樽 & 2個樽蓋,
做隻豬!

竣皓mami, 啱啱send 咗個list 比你, 欠你太耐了, but 我相信你仔仔已經背晒所有同學啲名, 請原諒我的老人痴呆!

昨天和你老公傾, 竣皓是細仔, 但都講到好多学校嘅嘢,
叻叻!
‹ 上一主題|下一主題