用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 士尼SALES網上搵食.大家請小心....
go

士尼SALES網上搵食.大家請小心.... [複製鏈接]

士尼SALES網上搵食.大家請小心....

早前朋友發覺自己既教育顧問FLORA TSE完全無跟進佢,但又係網上扮同其他人執手尾跟進問題.真係嬲到爆呀.咁我而家醒目唔搵呢個顧問.點知朋友發現呢班人用幾個名人黎呢度搵食.真係不吐不快.CHAT入LINUSIVAN UID165197話自己係用家及SALES.PM佢就話自己叫SENNY WOO.之前CHAT入SENNY WOO UID20610.佢就話自己係用家.仲介紹佢教育顧問FLORA TSE好掂.因做左十幾年仲係經理.重話人地D教育顧問好唔掂.仲鼓勵D客打去公出投訴第二D顧問點衰點唔掂.最抵死係佢仲開個一個TOPIC謝絕二手用家入內討論.更係LA.你地班二手用家唔可以比生意SENNY WOO同FLORA TSE.佢又用鎧澄媽媽UID165197同人CHAT,都幾恐佈.大家小心自己個人資料.比人不停PM搔擾.唔知呢個書展同BB展呃左幾多人資料.
   0    0    0    0

唔好再係處抵違人, 屈人啦!!

我係sennywoo, 自從我係網上同其他用家分享DWE心得後, 已經好多人識得我及睇過我囡既blog, 就算你唔介紹都大排人識得我啦!!

你成日話我網上拉客, 但我睇番8/7你俾我既PM, 係你主動問我囉顧問既電話, 咁我覆左你就叫做拉客??

之後你係17/7再PM我, 問我百科既意見, 又話你之前個顧問跟得唔好, 咁就算係囉左你D私人資料?

睇番你呢兩個PM, 真係一時一樣, 究竟你係用家定係顧問呢?  買左定係未買呢??

我同好多用家PM過, 當中只有一位家長投訴佢既教育顧問呃人, 難道你就係呢個顧問(MICHELLE WONG), 覺得呢位家長將佢既不滿POST係呢度, 影響你既聲譽, 但我地從來都無叫佢去投訴你, 唔好將人地投訴你既責任放左係我同我既顧問身上, 我地根本沒有講過你任何壞話, 唔好上網胡亂屈人喎。

你沒完沒了, 沒完沒了, 好似狗咬不放, 仲要係處抵違我既顧問!!  不如你反醒下啦, 自己檢討下做左D乜所以俾人投訴, 唔好再用唔同既UID係處講人壞話。

hihi

你地唔好再係咁嘈.會影嚮其他人嫁.小一事算好嗎.我只係過路人.

原帖由 靚靚教主 於 08-8-25 15:22 發表
你地唔好再係咁嘈.會影嚮其他人嫁.小一事算好嗎.我只係過路人.

我都唔想同人嘈, 但我唔出聲, 人地又出多個 post, 或者又用另一個人既uid再回覆, 沒完沒了, 如果人地唔出聲, 我係唔會胡亂出post, 大家係呢度都係想為小朋友搵資料, 交流下用家心得, 但人地要惡意中傷, 無可能當睇唔到, 有得人地指三道四, 講咁多大話黎屈人囉!!

原帖由 sennywoo 於 08-8-25 15:50 發表

我都唔想同人嘈, 但我唔出聲, 人地又出多個 post, 或者又用另一個人既uid再回覆, 沒完沒了, 如果人地唔出聲, 我係唔會胡亂出post, 大家係呢度都係想為小朋友搵資料, 交流下用家心得, 但人地要惡意中傷, 無可能當睇 ...
我都睇過你阿女個blog真係用得幾好喎.唔好理佢.問心無愧就得.

原帖由 靚靚教主 於 08-8-25 16:49 發表
我都睇過你阿女個blog真係用得幾好喎.唔好理佢.問心無愧就得.

謝謝你

原帖由 sennywoo 於 08-8-25 17:13 發表

謝謝你
唔駛客氣

‹ 上一主題|下一主題