用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 又一城學溜冰,找Partner
go

又一城學溜冰,找Partner [複製鏈接]

有無人想一齊學溜冰呀!

小朋友5歲,女孩,想找Partner一齊係又一城學溜冰
參加半私人班(2 - 3人),星期3,4或5早上, $650/5堂.
   0    0    0    0

醒目開學勳章

我囡囡之前都係響又一城學,我住九龍區,但係有部份教練真係好無愛心,最慘又比我踫到,唉~~~如果你係未學過,找令願你遠少少,過太古城,好好多囉﹗

咁我諗都係一部分既啫,我囝囝3歲已經開始學,直到而家跟過兩個老師,都ok啦.一直亦見到其他老師教其他人,似乎都好ok.仲見過有個女既,教到似湊仔咁,我諗都唔會係冇愛心卦?
原帖由 choleliu 於 08-8-25 15:48 發表
我囡囡之前都係響又一城學,我住九龍區,但係有部份教練真係好無愛心,最慘又比我踫到,唉~~~如果你係未學過,找令願你遠少少,過太古城,好好多囉﹗ ...
http://era-central.blogspot.com/

我有興趣, 個女4.5YRS. 佢之前都有係FESTIVAL WALK學, 個PARTNER唔學所以停咗!
我PM了我的CONTACT  NUMBER 給你.

原帖由 choleliu 於 08-8-25 15:48 發表
我囡囡之前都係響又一城學,我住九龍區,但係有部份教練真係好無愛心,最慘又比我踫到,唉~~~如果你係未學過,找令願你遠少少,過太古城,好好多囉﹗ ...

Dear Choleliu,

I am planning to send my girls to 又一城 in Sep, can you tell me the name of the coach?  Just avoid to have such無愛心 coach.  Thanks

i sent you a PM, pls check.
‹ 上一主題|下一主題