用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 apple tree 要$4302
go

apple tree 要$4302 [複製鏈接]

apple tree 加咗價,要$4302,值唔值得買呀?
   0    0    0    0

sales話$4302係書展價, 有冇人響書展買左真係咁嘅價呀?

咁點解DR. LANGUAGE響書展同BB展果價又相距咁遠?????
書展9XXX  BB展14XXX

係呀而家apple tree要賣成$4032,早幾日有個sale打比我,我問有無贈品(例如書籍)佢居然話完全無,所以無賣,因為覺得加價得甘勁都無贈品,..之前買了一套here we go仟多元都有一本字典送
dondon

請問$4302依家包d乜呀??  適合幾大用呀??

好似包39本書, sales話0-6歲都用得

原帖由 mr_kwy 於 08-8-26 18:05 發表
好似包39本書, sales話0-6歲都用得

我覺只係幾十本故事書,点解要由千幾蚊加到4千幾,講真,佢賣千幾蚊都肯定有賺啦.佢支筆我個女完全無興趣.
D書商見D 家長肯用$$响BB身上就係咁搶.

回覆 # 的文章

我同意, 所以我冇買, 收得太貴了!!!!

好在我幾個月前買左 ..果陣3xxx..送左本詞典..雖然都唔係平..但比起果d要五位數字ge教材黎講..我覺得呢套好抵啦..我又兩個b一齊用..除番仲抵啦..
我覺得呢套野幾好用..本本書都可以用支智慧筆黎讀..我對孖b而家日日都會拎住支筆同本詞典黎篤下篤下..學左好多生字..暫時我都係俾本詞典佢地學住先..果三十幾本書仔等佢地返幼稚園先俾佢地睇..有時我自己都會拎黎學下..都學到好多

我買了dr. language, 要$14,xxx, 她們送了cosmo 和三本書給我. 我現在只用大poster, 因其他的東西對我六個月的女兒來說太多了.下個月會開始玩字卡.  法語讀音都正確,都很好.

我知道書展平那麼多...............

原帖由 veekmom 於 08-8-27 19:19 發表
我見BK已家有APPLE TREE 示範碟拿...其實我就覺得有興趣既家長可以睇吓先至...考慮.....最主要都係果句...小朋友有反應...又負担得到HK$7XX月...好似供琴佄又OK...好老實講...我買果時係平...但後来介紹朋友買...都$ ...

哦...bk邊處有得囉試用碟呀??

原帖由 veekmom 於 08-8-29 12:11 發表
http://www.baby-kingdom.com/editorial/1178.php?storyid=1178

唔好意思呀, 我按唔到條link呀??

回覆 # 的文章

Apple Tree

其實我喺大約年半前買係HK$1,5xx-1,6xx,嘩依家要$4302未升值2-3倍,仲好過買股票.
原帖由 huenhuenma 於 08-8-11 19:18 發表
apple tree 加咗價,要$4302,值唔值得買呀?

原帖由 RachelB 於 09-4-30 22:06 發表
其實我喺大約年半前買係HK$1,5xx-1,6xx,嘩依家要$4302未升值2-3倍,仲好過買股票.

How's it compared with ET, DWE, etc. other learning set?  I am new to all these and would appreciate if someone can help me to understand so that I can get the right set for my daughter.

Tks in advance!
‹ 上一主題|下一主題