用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 智能評估 剛收到皮紋測試報告
樓主: fcbttkw
go

剛收到皮紋測試報告 [複製鏈接]

我有聽佢個講座, 因佢同另一間kid club合作, 所以有package做優惠價, 係一家三口做架!

我上去睇report 都無問題喎, 我地仲六組家庭一齊聽, 先聽佢講解點樣睇報告, 之後就單獨家庭見面, 原本話每組家庭傾十分鐘, 最後見時我地家庭都傾咗十多分鐘有多, 之前仲有個家庭傾咗成半個鐘, 佢都一路笑笑口, 仲有問必答喎! 不過佢個人真係比較性急, 一開始佢已經講要聽住佢講野, 唔好講完又問, 所以當我地問佢時又比佢串我地囉, 話講你地個時又唔聽, 咁我地唯有笑笑口扮曚, 咁事實真係我地都有少少唔啱既!

原帖由 fungchu 於 10-1-21 16:02 發表
我在一間我想係全城最貴的皮紋公司幫阿女一个做咗,昨日聽報告,很失望囉,佢嘅賣點係教你睇報告兼同佢个皮紋師傾10mins,其實我係第2次上去,第1次聽完大班講解後个皮紋師傾了幾个就病,等了1个鍾先話book下次再傾10mins, ...

PLS SEND ME SOME INFORMATION, THANKS

Pls send me the test centre details, thank you.
[email protected]

can send information for me [email protected]

Hi.. would u pls send me the details.. thanks...

pls pm me,thx ~~

可否給我這家測試中心的資料 :
名稱/電話/地址.  

Thanks !

Pls send to :

醒目開學勳章

請大家直接pm樓主查詢, 不要在版面留"請pm 我"或 "email 我" 等無意義文章, 多謝合作

醒目開學勳章

原帖由 stephanielum 於 10-1-7 16:32 發表
fcbttkw :

見前面媽咪講, 有D中心做完皮紋檢測要SALE買教材架? 係咪一間間咋! 想問你做個間有無類似既野發生??

我做嗰間冇sell教材喎!
當年阿仔係喺幼稚園度做嘅.

醒目開學勳章

sorry各位,因為我好少會過嚟‘智能評估’呢邊,但我會每日check PM架,有問題就PM我啦!

千幾紋唔係最貴!我個間要$2000。不過,我好想知你係邊間做,因為我會再做多一次,比較兩間的報告!

請pm我!

我個間解釋報告講左個幾鐘,好詳細,有問有答,佢地仲幫我錄埋音添。

ps.我只是消費者,不是皮紋中心職員!

原帖由 fungchu 於 10-1-21 16:02 發表
我在一間我想係全城最貴的皮紋公司幫阿女一个做咗,昨日聽報告,很失望囉,佢嘅賣點係教你睇報告兼同佢个皮紋師傾10mins,其實我係第2次上去,第1次聽完大班講解後个皮紋師傾了幾个就病,等了1个鍾先話book下次再傾10mins, ...

其實我覺得準唔準係好似乎幫你測試個為人兄既功力有幾深厚,識少少扮代表個D(即係D推銷教材公司職員),分分鐘連指紋類別都歸錯類,又點會準呢?
‹ 上一主題|下一主題