用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 德田李朋友仔入來囉喂
樓主: kt8001
go

德田李朋友仔入來囉喂 [複製鏈接]

原帖由 kt8001 於 08-9-1 10:13 發表
你女睇到後有冇嘢講呀!

點解咁耐都不見beywat496  她是否去了另外一個版面?

講起我個仔就慘啦!昨晚又唔到, 話好緊張, 心跳好怏....比佢淚死, 今日一早就起身嘈醒我...
原帖由 chiemi1128 於 08-9-1 10:51 發表

我未有時間比佢睇
今天第一天返學 你個仔點ar 緊不緊張ar  我哋車去返學時差不多到學校時 佢好緊張 因為佢話入到學校唔知去边wor 哈哈!
你個日跟校車時如何ar  d校車姨姨好不好? ...

原帖由 kt8001 於 08-9-1 11:15 發表
講起我個仔就慘啦!昨晚又唔到, 話好緊張, 心跳好怏....比佢淚死, 今日一早就起身嘈醒我...

同家姐一起返學都咁樣?? 希望佢快d習慣
今天早上我都同我個女講睇吓見唔見到你個仔仔 佢係度笑  另外我都問咗AR女 佢話新生日果日坐的位已經是以後上堂的位 我話好LOR AR女坐正係老師前面 唔怕佢時常同人傾訴

chiemi,
我仔今日放學放得好遲呀!遲了9個字....熱,死
之後問我個仔,佢已經話唔驚啦! 還識到一個同學仔呀!不過唔知佢叫咩名....希望佢慢慢ok啦!

原帖由 chiemi1128 於 08-9-1 12:38 發表

今天早上我都同我個女講睇吓見唔見到你個仔仔 佢係度笑  另外我都問咗AR女 佢話新生日果日坐的位已經是以後上堂的位 我話好LOR AR女坐正係老師前面 唔怕佢時常同人傾訴 :jo ...

喂我想問你呢? 有冇去睇地心探檢呀! 如你去睇你去德褔睇呀3D都幾正,  之前本來想入機場睇,但現德褔開了問3d戲院...都ok架! 睇唔我仔女V嘩鬼叫話好好笑..
原帖由 chiemi1128 於 08-9-1 12:38 發表

今天早上我都同我個女講睇吓見唔見到你個仔仔 佢係度笑  另外我都問咗AR女 佢話新生日果日坐的位已經是以後上堂的位 我話好LOR AR女坐正係老師前面 唔怕佢時常同人傾訴 :jo ...

原帖由 kt8001 於 08-9-1 16:01 發表
喂我想問你呢? 有冇去睇地心探檢呀! 如你去睇你去德褔睇呀3D都幾正,  之前本來想入機場睇,但現德褔開了問3d戲院...都ok架! 睇唔我仔女V嘩鬼叫話好好笑..
...

真是勁攪笑 唔知是否個個小一生都是這樣呢? 今日我朋友同我講佢侄仔今年都是小一生 同佢媽咪講今日識咗兩個同學 我個女都是兩個而你個仔就一個AR 但佢哋的共通點都是..........不過唔記得佢叫什麼名  另外,
我問我個女有沒有同你個仔傾計 佢話又AR 你個仔問我個女是否校車組 女女答不是

我都想去睇  問戲院D位是否好正 我在雜誌上看過AR  不過最快都要星期六了

今天我問過你校車情況MA 我唸住比女女搭校車 不過我怕搭校車後會好naughty

原帖由 kt8001 於 08-9-1 16:01 發表
...

剛剛收到1c班消息 今個或下星期英文要默A-Z 大小楷
OK 不過唔知何時

chiemi,
thx你啦! 我會叫我仔默下a-z先, 我怕佢唔記得, 我仔已好好了,很同同學交朋友, 佢好被動又怕羞要玩熟才掂架,我已覺好安慰, 搭校車會好過褓姆車校車嚴D, 如你去買r票你要3日前買, 因一個場個8行坐, 我昨日坐第二行都唔錯, 同時好怏full, 我果日得早上11:00才有少量票, 11:00前都有平d 11:00前 $80.-之後$90.-  

原帖由 chiemi1128 於 08-9-1 17:18 發表

真是勁攪笑 唔知是否個個小一生都是這樣呢? 今日我朋友同我講佢侄仔今年都是小一生 同佢媽咪講今日識咗兩個同學 我個女都是兩個而你個仔就一個AR 但佢哋的共通點都是..........不過唔記得佢叫什麼名  另外 ...

testing 3 ~  

你地睇唔睇到我, 我就睇唔到自己啦。

原帖由 kt8001 於 08-9-1 17:45 發表
chiemi,
thx你啦! 我會叫我仔默下a-z先, 我怕佢唔記得, 我仔已好好了,很同同學交朋友, 佢好被動又怕羞要玩熟才掂架,我已覺好安慰, 搭校車會好過褓姆車校車嚴D, 如你去買r票你要3日前買, 因一個場個8行坐, 我昨日坐第 ...

傻豬,
我睇到你啦! 你出來啦!:;pppp:
原帖由 beywat496 於 08-9-2 00:02 發表
testing 3 ~  

你地睇唔睇到我, 我就睇唔到自己啦。

原帖由 kt8001 於 08-9-2 08:57 發表
傻豬,
我睇到你啦! 你出來啦!:;pppp:

Kt8001  Beywat496

早ar!  Beywat496點解咁耐都唔見咗你ar? 我之前問kt8001你是否去咗第二個版面, 但我入咗第二個版面都唔見你 不過點都好 你而家出返來就好la. 你個女如何ar 習不習慣?

chiemi1128,
你有冇幫你女買一把食物剪刀,用來剪午餐的牛豬扒....
原帖由 chiemi1128 於 08-9-1 17:22 發表

剛剛收到1c班消息 今個或下星期英文要默A-Z 大小楷
OK 不過唔知何時

chiemi1128,
早呀! 我暫代beywat496先, 佢同你講唔好意思,因佢bk test好多次,但佢一路都入不到我地top傾, 因此我開了一個新top你入回新的top入面傾, 試下beywat496睇唔睇到你....

原帖由 chiemi1128 於 08-9-2 09:27 發表

Kt8001  Beywat496

早ar!  Beywat496點解咁耐都唔見咗你ar? 我之前問kt8001你是否去咗第二個版面, 但我入咗第二個版面都唔見你 不過點都好 你而家出返來就好la. 你個女如何ar 習不習慣? ...
‹ 上一主題|下一主題