用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 德田李朋友仔入來囉喂
樓主: kt8001
go

德田李朋友仔入來囉喂 [複製鏈接]

beywet,
記提我帶野比你呀!
原帖由 beywat496 於 08-8-5 10:14 發表
囡囡得唔得呀???

我個囡今個月28號返學啦, 好緊張。

我仲有好多嘢未備好。

beywet,
喂而家好似唔駛click link 都得喎, 你睇下你得唔得

原帖由 beywat496 於 08-8-26 11:20 發表
舊的版, 我去唔到, 新的一版無晒我講的嘢, 仲無晒d 好好朋友仔tim ~~~

hoganmama,
請問你知唔知如我在街買書, 冇在學校訂書, 咁d 作業是否第一日要比回miss keep 回啦!

原帖由 hoganmama 於 08-8-26 11:06 發表
http://forum.baby-kingdom.com//viewthread.php?tid=1652657&extra=page%3D1

入黎呢面ar, 正常d

hoganmama,
塭舊版已正常返囉, 你地會唔會轉回舊版傾, 因好似唔見了你地.....油塘個topical

原帖由 kt8001 於 08-8-25 17:23 發表
chiemi1128,

我唔知佢地講是 P.1or P.2, 我見上文跟住talk咋, 不過幾多年級都是這樣,打電回校最好...睇下學校什樣做
我都唔知邊間補習社好, 我住觀塘,我都係請補習上門補. 我覺得上門補我可以睇尊唔尊心,  ...

唔 都係 但你可時開始給他們補ar

另外 明天點ar  是否食早餐  如是的話去兰田边度食 还有幾點
我可能會同多一個朋友來 佢個女讀1c

油塘個topic 係第二個空間
原帖由 kt8001 於 08-8-27 12:06 發表
hoganmama,
同 塭舊版已正常返囉, 你地會唔會轉回舊版傾, 因好似唔見了你地.....油塘個topical

哈, 我見到你返反來啦!, 真開心
原帖由 hoganmama 於 08-8-27 12:57 發表

我成日找不到的 post, 好似日日不同咁.

原帖由 kt8001 於 08-8-27 17:17 發表
哈, 我見到你返反來啦!, 真開心

HI! CHIEMI,
我明天會去食早餐, 你想去邊度食呀!你話BRING另一人來, 一定不緊要啦! 重好多一個朋友仔, 你講1C班係咪BK人呀!你大約幾點到呀!

原帖由 chiemi1128 於 08-8-27 12:42 發表

另外 明天點ar  是否食早餐  如是的話去兰田边度食 还有幾點

原帖由 kt8001 於 08-8-27 17:42 發表
HI! CHIEMI,
我明天會去食早餐, 你想去邊度食呀!你話BRING另一人來, 一定不緊要啦! 重好多一個朋友仔, 你講1C班係咪BK人呀!你大約幾點到呀!

oh 我朋友不來了 我不是太知道兰田那一個好食wor 你話ar 我今晚打比我再約 她不是bk人 明天有機會介紹給你識 佢大女女今年升p.5

chiemi,
好呀!今晚聯絡,

原帖由 chiemi1128 於 08-8-27 17:53 發表

oh 我朋友不來了 我不是太知道兰田那一個好食wor 你話ar 我今晚打比我再約 她不是bk人 明天有機會介紹給你識 佢大女女今年升p.5

chiemi,
我唔記得REPLY你, 你問我幾時比我仔補習,其實是已補了3堂了,因我個仔比較BB,所以如唔補, 佢一定追唔到
原帖由 chiemi1128 於 08-8-27 12:42 發表

你重未放工呀!

原帖由 ktmami 於 08-8-27 17:41 發表
我成日找不到的 post, 好似日日不同咁.

我想問冇同學校買書作業, 出街買的作業的是否第一日返學就要交回比老師

原帖由 hoganmama 於 08-8-27 12:57 發表

請問而家個 topic 係咪 【德田李兆強朋友仔入來囉喂】, 我仲未睇到自己的發言。

點解我仲見到hogamam 仲係以下 topic 發言 ???

有冇家長仔仔入了德田李兆強

到底邊個 topic 係廢咗 !!!

我傾唔到。

王國分左家
依家去"教育王國" & "親子王國"要分開 log in

以前我地用的是 "親子王國"
呢度係 "教育王國"

最麻煩係 pm d message 都分開哂
日日都要 check 2 邊
希望快d 改善啦

教育王國」Edu-Kingdom.com設立了好一段時間,可是一直卻依附著BK。由於近期的瀏覽數字已十分可觀,從管理、系統負擔,及品牌路線方面考慮,我們決定把「教育王國」正式從系統分拆出來。分拆後,原本屬於BK的教育論壇將會關閉(即域名為baby-kingdom.com的教育相關論壇)。而由於「教育王國」已成為一個獨立網站,即使於「親子王國」登入後,來到「教育王國」仍須再次登入,看著「教育王國」能夠成長並變成一個獨立網站,實有賴各位的支持及體諒!

beywet,
喂!我真係用了呢個topic喎, 異度空間我冇入啦!
不過我今日又唔見了油塘個topic, 喂呀! 你地返來啦! 我好似同仔地失散左呀!

原帖由 beywat496 於 08-8-27 23:31 發表
點解我仲見到hogamam 仲係以下 topic 發言 ???

【有冇家長仔仔入了德田李兆強】

到底邊個 topic 係廢咗 !!!

我傾唔到。

jazzmama,

多謝的你解答,我明白了...不過都係冇灑d朋友..... 去灑異度空間(教育王國)

原帖由 jazzmama 於 08-8-28 11:13 發表
王國分左家
依家去"教育王國" & "親子王國"要分開 log in

以前我地用的是 "親子王國"
呢度係 "教育王國"

最麻煩係 pm d message 都分開哂
日日都要 check 2 邊
希望快d 改善啦

教育王國」Edu-Kingdom.com設立了 ...

咁就應該果邊close左佢, 唔好等d人唔知點, 2邊走
原帖由 kt8001 於 08-8-28 16:59 發表
jazzmama,

多謝的你解答,我明白了...不過都係冇灑d朋友..... 去灑異度空間(教育王國)
‹ 上一主題|下一主題