用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 2009-2010 K1 application
go

2009-2010 K1 application [複製鏈接]

Can anyone tell me when and how can I apply for next year K1?
   0    0    0    0

貢獻勳章

The application form will be issued about October 2008 (for 2009 K1). You can get the form from school. If your friend's child study at Kentville, you can also ask the child to get the form for you. No need to attend to the school. Just pass $30-HKD and a copy of birth certificate to the child.

Thanks joemyt

原文章由 joemyt 於 08-7-31 02:17 發表
The application form will be issued about October 2008 (for 2009 K1). You can get the form from school. If your friend's child study at Kentville, you can also ask the child to get the form for you. N ...

我都想仔仔入呢間, 但想看看順便參觀該糼稚園. 我兩夫婦都無讀過, 但知道呢間好, 想下年幫他報讀. 不知點樣, 收他機會大D呢?
有無人知呀?

JESSICA
JEFFERSON MUM

貢獻勳章

我諗你都無乜機會可以入去參觀,因為學校平日都只係比一個家長揍放學,而每年亦無開放日;另外,學校亦無網頁,就算小朋友在根德園就讀,家長亦知得唔多,因為學校透明度唔高。你試下去問下D家長,校長叫乜野名?我擔保無乜人會知個中文名!

但3年前,我就係憑住朋友的口碑,去考呢間學校。畢竟係一間有四五十年歷史的幼稚園,而且每年亦有二千多個家長為小朋友報讀。 3年後的今日,我無後悔比小朋友入去讀,而且我個細仔黎緊9月都會入讀。

得閒入黎睇多D,你就可對呢間學校了解多一點。聽下好的,亦聽下唔好的,再自己衡量一下,好過你晒錢買本天書啦!

yes…
我都高度評價呢間學校,我喜歡佢實事求是的作風,按步就班,最終得益既係小朋友。
原文章由 joemyt 於 08-8-3 14:21 發表
我諗你都無乜機會可以入去參觀,因為學校平日都只係比一個家長揍放學,而每年亦無開放日;另外,學校亦無網頁,就算小朋友在根德園就讀,家長亦知得唔多,因為學校透明度唔高。你試下去問下D家長,校長叫乜野名?我擔保無乜人會知個中 ...

请问 根德園 k1-k3的功课是否很多很深,因太多朋友同我讲 根德園出名多功课,家长一定要晚晚陪个仔温习,否则入到都无用,因本人有时要出差,请问事实是否这样呢?
此外,你们赞成入 根德園,这间学校除了是传统很有历史,还有什麽好处?
很想有真实经验的家长给意见,谢谢!

seems like KV have good reputation by BK mama, I'm interested also..

When (about) the interview be held ? when (about) the result be announced ? And is it difficult to enter into that school?

Thanks in advance
‹ 上一主題|下一主題