用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 小王子小公主升高班啦!!
樓主: Oscar媽
go

小王子小公主升高班啦!! [複製鏈接]

醒目開學勳章

你都去... 咁就快 d 投票 la !!

原文章由 mimicheng 於 08-7-30 13:08 發表

我都去呀!最多請假

但792M好似要等好耐, 之前我試過等了15分鐘先有車
有時真係寧願係坑口轉車, 唔知會唔會仲快呀

原文章由 msnicoleng 於 08-7-30 17:31 發表
咁又係, 妹妹咁有肉地
不過, 由你地屋企搭一程 792M, 就黎到我屋企架喇........15分鐘到啦

9/8(sat) billsim, kaihinmama ,mimi---3票
16/8(sat) billsim ---1票
17/8(sun) oscar媽, jessie ---2票

原文章由 KaiHinMaMa 於 08-7-30 17:59 發表
但792M好似要等好耐, 之前我試過等了15分鐘先有車
有時真係寧願係坑口轉車, 唔知會唔會仲快呀

kaihinmama
792m開車有開車時間表。坑口轉車,一句超快

原文章由 KaiHinMaMa 於 08-7-30 12:52 發表
我又報名
2號會唔會好趕呀
唔知咁樣會唔會易睇d呢

9/8(sat) billsim, kaihinmama ---2票
10/8(sun) oscar媽 ---1票
17/8(sun) oscar媽 ---1票

我得9號得咋, 10號爸爸 ...

我支持您9號

9/8(sat) billsim, kaihinmama ,mimi---3票
17/8(sun) oscar媽, jessie, candy ---3票
Charles Chan

喂喂喂, 你地係米又係到玩野呀, 又各自3票

原文章由 candy9996 於 08-7-31 00:23 發表
17/8(sun) oscar媽, jessie, candy ---3票

醒目開學勳章

咁各位 24/8 如何呀!!

24/8 (sun) oscar媽 --- 1 票

真係攪笑, 仲有無媽咪未投票呀如果無其他媽咪投的話不如你決定邊日啦

原文章由 msnicoleng 於 08-7-31 01:04 發表

24/8我唔得呀, 30/8或31/8我就得

原文章由 Oscar媽 於 08-7-31 09:18 發表

咁各位 24/8 如何呀!!

24/8 (sun) oscar媽 --- 1 票

開車時間表??邊度有??係個站度
坑口轉車,一句超快-----無錯, 不過轉車麻煩左d

原文章由 mimicheng 於 08-7-30 19:56 發表

kaihinmama
792m開車有開車時間表。坑口轉車,一句超快

咁你既決定性一票呢?
原文章由 msnicoleng 於 08-7-31 01:04 發表

醒目開學勳章

但係 30-31/8 跟住要返學喎 !!

原文章由 KaiHinMaMa 於 08-7-31 10:04 發表

原文章由 KaiHinMaMa 於 08-7-31 10:04 發表

msnicoleng

我都想黎呀.
請問你地老公去唔去.
持正 (Booska),03年9月25日在媽媽個肚腩飛出o黎, 所以我都有個肚腩仔,但又係排骨仔持靜 (Boosko),06年9月23日今次差d係的士出世呀-我係一個全媽媽奶BB  生日會 & 2005日本之旅

Boosko,

好呀, 一齊玩丫

原文章由 Boosko 於 08-7-31 10:34 發表

msnicoleng

我都想黎呀.
請問你地老公去唔去.

其實我邊日都得 (除了24日, 因為要去螢火蟲)

其實時間好彈性, 下午3-4點開始都得, 天氣熱, 3-4點玩水都唔會凍..........夜晚就可以玩塗鴉, 踢波或踩單車/滑板車

如果我選星期六 (9號), 選星期日既靚媽係米黎唔到

醒目開學勳章

星期六我唔可以呀!!
第一, oscar 學 golf 係 3-4 入到你到可能已經 6 點
第二 9/8 我爺爺生日又唔可以呀!!

原文章由 msnicoleng 於 08-7-31 12:39 發表

其實時間好彈性, 下午3-4點開始都得, 天氣熱, 3-4點玩水都唔會凍..........夜晚就可以玩塗鴉, 踢波或踩單車/滑板車

如果我選星期六 (9號), 選星期日既靚媽係米黎唔到:q ...

滐滐星期六要學野, 可能要成7點先得, 星期日就全日free

原文章由 msnicoleng 於 08-7-31 12:39 發表

如果我選星期六 (9號), 選星期日既靚媽係米黎唔到:q ...

nicole,
你選邊一日我都會嚟呀,..........:D
Charles Chan

醒目開學勳章

oscar 靚仔相

‹ 上一主題|下一主題