用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 小王子小公主升高班啦!!
go

小王子小公主升高班啦!! [複製鏈接]

到我嚟報到
孩子是未來的寶貝,母親是幸福的大地,是太陽,
照耀着我們的未來.

nicole :
17號我未答到你,多數都可以,你唔好計我住,我要去你道話都冇咁易.ok 而且我同俊翹好細食啫
照耀着我們的未來.

carol
張柏熙:生日快樂 ! 身體健康 !
照耀着我們的未來.

原文章由 KaiHinMaMa 於 08-8-7 10:49 發表
各位

妹妹的造型照已upload左係他們的blog, 歡迎到http://hk.myblog.yahoo.com/marcus-hung

KaiHinMaMa
啲相好靚.......靚!!
照耀着我們的未來.

我入到嚟,但所有嘢都亂晒籠,最近的對話又睇唔到,成日做遊客,要登陸核對資料先得,新的在前又變咗舊的在前,點都改唔到,總之就好煩.
照耀着我們的未來.

登陸完入到談幼稚園又變咗遊客,原本新的在前又變舊的在前,入編輯個人資料都係新的在前,都唔知做咩,重新提交都係冇變,希望快啲回復正常
照耀着我們的未來.

原帖由 Oscar媽 於 08-8-28 09:23 發表
今日正常好多 la!!

係呀!不過我一進入談幼稚園又變回遊客,要再一次登陸先回復正常.
照耀着我們的未來.

原帖由 Oscar媽 於 08-8-28 16:24 發表
我係親子王國主頁 click 入談幼稚園就唔洗再登入
如果經教育王國入就要再登入...

oscar媽:
今次都係一樣,等我試吓先,唔該哂!
照耀着我們的未來.

我今日入咗嚟,冇錯,係可以登錄,但顯示係離線,唔知你哋係咪咁呢? 咁!咪唔知你哋有冇入到嚟囉

吓!我發表完就在線嘞!!!!

照耀着我們的未來.

原帖由 candy9996 於 08-9-2 17:38 發表

寫完回覆後又在線喎

mimi返學時康康同浩楠一齊坐呀,浩楠仲同 Tony揮手

俊翹話佢唔係同康康,浩楠一架車,返學唔係,放學時,一出到去就轉車又要分開,以前返學都同康康,區可怡同車,而家就....... 唔係一齊返學.
照耀着我們的未來.

原帖由 mimicheng 於 08-9-3 22:35 發表

分車先可以快d返屋企,我都估唔到浩楠五點未半落車

mimi
我地都要 5 點 5 or 5 點半落車,你重快過我呀
照耀着我們的未來.

Candy , mimi,
你地車費幾多錢呀?我加咗$50,即$950,
之前加過$20,而家又加$50,真係好貴,
但又冇辦法,除非唔搭
照耀着我們的未來.

原帖由 mimicheng 於 08-9-4 22:50 發表

angel
我未比錢,點先知!

mimi:
咁即係佢未比個膠套仔你啦,裡面會有張咭寫住價錢.
照耀着我們的未來.

原帖由 mimicheng 於 08-9-4 22:57 發表

angel
浩楠話送完康康落車,就到去落車,唔知真唔真。落車後去話然後去南山同菠蘿輋。

mimi:
俊翹都話少咗停車上落,但都係早以前5分鐘倒(最多),但浩楠就比以前早咗好多返屋企.
照耀着我們的未來.

原帖由 mimicheng 於 08-9-5 00:39 發表

多口問吓,張角色工課紙您哋寫現實還是小朋友意見,因為浩楠話做老師一千蚊人工。點解要做老師去話叻末做 但去想做巴士佬多d。

mimi :
俊翹重好笑,5蚊人工就得喎,我叫佢自己寫咗
照耀着我們的未來.

原帖由 mimicheng 於 08-9-5 01:08 發表

angel
獻主會小學坐21號巴士落車行得遠唔遠!

mimi:
係咪舊嗰間呀? 碼頭圍道落車,行出土瓜灣海皮好近,而新嗰間就唔係幾知在哪.
照耀着我們的未來.

原帖由 candy9996 於 08-9-5 13:44 發表

Angel,
頭先收到車費咭啦,加咗$30,而家車費係$710
其他校車起我屋企去(根x園)或其他學校路程差不多都係收$680

candy:
$710真係多咗啲,你地係我一半車程
照耀着我們的未來.

原帖由 KaiHinMaMa 於 08-9-5 13:54 發表
boosko, jessieoh, candy, billysim, angel, oscar媽, msnicoleng, mimi

Please check PM

KaiHinMaMa:
我都收唔到PM 呀!
照耀着我們的未來.

原帖由 msnicoleng 於 08-9-9 12:19 發表
其實我又覺得, 人地唔會無端端打人, 一定有佢既理由, 只不過係咩理由都好, 係唔應該打人.............衰仔包, 一定有他的不對在先............可能係行得快得濟 (他自己說後面d 人都行得好快), 所以佢又行得快, 所以 ...

nicole :
唔好咁話謙謙啦! 佢而家日日都好主動同我打招呼say hello ,放學在校車見到我都會同我say goodbye 佢真係好乖,有啲小朋友真係好野蠻同好惡死,所以唔一定關謙謙事嘅.
照耀着我們的未來.

原帖由 jessieoh 於 08-9-9 16:18 發表
KaiHinMaMa

我昨日下午六時多係樓下見到2個女仔, 唔知邊間中學的, 着藍色校裙, 担住口煙 , 真係想影佢地相, send比佢地校長呀, 好心佢地着住校服就唔好咁啦…….  ...

jessieoh:
担住支煙不特止,人仔細細就己經喺街攬到一舊舊,真係冇眼睇.
照耀着我們的未來.
‹ 上一主題|下一主題