用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 幼兒芭蕾舞班
go

幼兒芭蕾舞班 [複製鏈接]

請問有冇人知, 寶琳或將軍澳附近有冇幼兒(2歲半)芭蕾舞班??
   0    0    0    0

幼兒芭蕾舞班

可以考慮藍田呀, 好似都有幾間芭蕾舞學校。。。而紫色那間SHELLY DE MOZZ 好似幾好WOR。。。

SHELLY DE MOZZ 係匯景 但我个女係太子窩打老道學‧小朋友好開心。

Shelly de mozz 技巧麻麻地.

如果寶林區, 可考慮柏斯, 有位馮老師幾好, 好有經驗, 有耐性同愛心, 又有要求.

將軍澳, 可以去卓藝, 係將中, 學費合理, 都唔錯.

Hi winchoy16888,

又會係呢樹見到你, 我囡同你囡囡係同一間學校架!

我啱啱想搵d資料比囡囡學ballet, 你係太子窩打老道shelly de mozz?? 好唔好?學咗幾耐? 可唔可以join你等我囡囡有個friend 倍佢呢? 因我囡好怕羞....

原帖由 winchoy16888 於 08-10-21 20:57 發表
SHELLY DE MOZZ 係匯景 但我个女係太子窩打老道學‧小朋友好開心。

我個女返奧海城嗰間PN,超鍾意突然覺得佢獨立咗好多,入去又唔喊,dance成嚸暫時未知,因為我唔會比佢dance內,我怕佢八字腳

http://www.ballet-hk.com/

將軍澳都有分校

我個囡囡都是在SHELLY DE MOZZ 那裏學... 都好似幾好.. 囡囡好鐘意.. 因為有很多表演的機會....
以我所知佢地在藍田那裏都有間, 好似在麗港城...
同埋佢地好似有免費試堂的... 但點樣可以拿到就不知呀, 因為我之前是用COUPON 的...

原帖由 shankybb 於 08-11-4 14:28 發表
http://www.ballet-hk.com/

將軍澳都有分校
‹ 上一主題|下一主題