用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 瑪利曼小學 小一新生學生相
go

小一新生學生相 [複製鏈接]

想請問下會唔會係學校影學生相, 或者是自己出去影,大約要多少張相.
謝謝

0    0    0    0

學校無話有相影O咼~
普通影相舖影學生相都可以, 我就哂咗2打!

原文章由 meiyip 於 08-7-27 08:11 發表
想請問下會唔會係學校影學生相, 或者是自己出去影,大約要多少張相.
謝謝

原文章由 agnesyingying 於 08-7-27 16:04 發表
學校無話有相影O咼~
普通影相舖影學生相都可以, 我就哂咗2打!

Thanks.

哇,要兩打甘多o既.

我地今日小一orientation day, 老師講04/09學校有得影, 因為印成績表要用, 如果要晒出黎就$10/打, 我諗全校一齊o既, 各位高年級o既媽媽, 你地o吾駛出去影o刺. :loveliness:

I printed one dozen already. However, 4 Sep is PE day, the picture will be in PE uniform. Hmmmmm, I better keep the one in school uniform for other correspondence.

原帖由 YiuYiuMaMa 於 08-8-29 00:28 發表
我地今日小一orientation day, 老師講04/09學校有得影, 因為印成績表要用, 如果要晒出黎就$10/打, 我諗全校一齊o既, 各位高年級o既媽媽, 你地o吾駛出去影o刺. :loveliness: ...
‹ 上一主題|下一主題