用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 有冇人响Graceful Hands學野?
go

有冇人响Graceful Hands學野? [複製鏈接]

真係好唔掂,我小朋友參加暑期課程,比佢地激死,老師同學校全無溝通,D老師好似十項全能咁,咩都係佢教,咁都算,上課全無準備,我小朋友學幾樣野,都係諗住比佢玩下,但個小朋友學左咩我都唔知,無野派比你for家長知道小朋友究竟學左D咩,但報名時又唔係咁講,咩都話有,咁我問個女仔,女仔又叫我問先生,問先生佢又同個女仔講跟住叫我問女仔,問完都無答案,我要求都唔高,只是想知佢學咩,你無野派米寫比我lor,同我一起上個幾個家長都有同感,重打過電話去投訴,因為覺得老師上課好馬孚,無主題無內容,重迫小朋友講野,到小朋友講得慢又stop人地叫佢唔駛講,點知寫字樓叫佢同老師溝通下
   0    0    0    0

好多BK媽咪對呢間centre既comments 都係好差架﹐我之前搵playgroup比個仔﹐上graceful hands 個網頁﹐形容得d課程好吸引﹐都想過去試試。不過上黎BK﹐見到所有comments都係負面既﹐嚇到我都吾敢去試喇。真係多得其他媽咪網上分享經驗﹐至免得浪費時間和金錢﹗

原文章由 BBR 於 08-7-26 19:27 發表
真係好唔掂,我小朋友參加暑期課程,比佢地激死,老師同學校全無溝通,D老師好似十項全能咁,咩都係佢教,咁都算,上課全無準備,我小朋友學幾樣野,都係諗住比佢玩下,但個小朋友學左咩我都唔知,無野派比你for家長知道小朋友 ...
‹ 上一主題|下一主題