用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: sleepingbo
go

08-09崇真K2繼續Talk [複製鏈接]

我仔仔都係低愛.folder 不用帶. 用來放輔助教材.
:-)

thx!你仔仔叫乜名?
原帖由 MariaBB 於 08-9-1 15:27 發表
我仔仔都係低愛.folder 不用帶. 用來放輔助教材.

我仔仔叫家樂.
:-)

各位,我又d "R"頭,係咪以後轉左版面繼續talk?

之前呢處
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1640674&extra=page%3D1&page=4
就唔需要再talk呀?
3E 嵐嵐

namnam,

應該係呢度繼續talk, 之前個版面都唔比回應囉...

自從睇完懇親會中國舞表演後, 我老公叫我幫迦善報中國舞興趣班...到時可以同嵐嵐一齊跳, 請多多指教

原帖由 namnam320 於 08-9-5 14:42 發表
各位,我又d "R"頭,係咪以後轉左版面繼續talk?

之前呢處
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1640674&extra=page%3D1&page=4
就唔需要再talk呀?
...

原帖由 IrisLau
namnam,

應該係呢度繼續talk, 之前個版面都唔比回應囉...

自從睇完懇親會中國舞表演後, 我老公叫我幫迦善報中國舞興趣班...到時可以同嵐嵐一齊跳, 請多多指教

...

好呀!不過嵐嵐話跳舞位老師超惡!
3E 嵐嵐

低信班am 樂樂 到!
兒童是世界上最快樂的人兒。

原帖由 IrisLau 於 08-9-5 18:09 發表
namnam,應該係呢度繼續talk, 之前個版面都唔比回應囉...自從睇完懇親會中國舞表演後, 我老公叫我幫迦善報中國舞興趣班...到時可以同嵐嵐一齊跳, 請多多指教 ...

我們也沒有報 ballet 了 .

迦善都係低信班, 請多多指教!

原帖由 peterhopingtak 於 08-9-9 14:40 發表
低信班am 樂樂 到!

Namnam,

嵐嵐係咪報中國舞考試班?我地最後決定幫迦善報芭蕾舞考級班,因為佢自己楝。

Lala,

你幫彥林同彥祖報左咩興趣班?除芭蕾舞考級班,我仲有報操作式數學、畫出彩虹同埋星期六既小廚師, 英語加油站,普通話生活坊(但就未知收唔收)。

原帖由 IrisLau 於 08-9-10 09:42 發表
Lala,
你幫彥林同彥祖報左咩興趣班?除芭蕾舞考級班,我仲有報操作式數學、畫出彩虹同埋星期六既小廚師, 英語加油站,普通話生活 ...

報左交通安全隊 & 英語樂園 !
細佬就 lego & 英語樂園 !  ( 可以同家姐一齊放學 )

原帖由 IrisLau

嵐嵐係咪報中國舞考試班?我地最後決定幫迦善報芭蕾舞考級班,因為佢自己楝。
...

死伙,我淨係見倒芭蕾舞考級班,嘜有中國舞考試班張通告咩?
我都有替嵐嵐報操作式數學。

3E 嵐嵐

今日 , 學校也會慶祝中秋節 .
小朋友帶水果返校 , 班主任負責帶月餅 ,  一起分享.
明天花燈會 , 會有猜燈謎遊戲 . 昨日囡囡回家 ,
書包內有 [菱角] , 還是叫 [攬角]  .  
囡囡說老師稱可以煮食用 .

( 嘩 !  我真係唔識煮攬角喎 !  )

namnam,

嵐嵐跳中國舞, 而課後興趣活動時間表, 逢星期一同星期五都有中國舞考級班, 所以我估你有幫佢報...

你快d打電話返學校比活動組候老師問下中國舞考級班幾時報....因為我同期交埋左芭蕾舞考級班回條

原帖由 namnam320 於 08-9-10 14:55 發表

死伙,我淨係見倒芭蕾舞考級班,嘜有中國舞考試班張通告咩?
我都有替嵐嵐報操作式數學。

迦善書包乜都無既..[菱角] [攬角] 好傳統喎..

又唔知今日要帶水果返校慶祝中秋

彥林咁叻, 成日都講學校既事比你聽..

原帖由 lala1125 於 08-9-11 08:50 發表
今日 , 學校也會慶祝中秋節 .
小朋友帶水果返校 , 班主任負責帶月餅 ,  一起分享.
明天花燈會 , 會有猜燈謎遊戲 . 昨日囡囡回家 ,
書包內有 [菱角] , 還是叫 [攬角]  .  
囡囡說老師稱可以煮食用 .

( 嘩 !  我真 ...

原帖由 IrisLau 於 08-9-11 09:14 發表
namnam,

嵐嵐跳中國舞, 而課後興趣活動時間表, 逢星期一同星期五都有中國舞考級班, 所以我估你有幫佢報...

你快d打電話返學校比活動組候老師問下中國舞考級班幾時報....因為我同期交埋左芭蕾舞考級班回條

...

候老師不在,我己經通知左另一位老師,代為補發有關通告給我,我真係大蒙。
唔該你呀,如果唔係你,我都miss左添,thank you.
不過,唔知可唔可以報得切名!
3E 嵐嵐

原帖由 IrisLau 於 08-9-11 09:21 發表
迦善書包乜都無既..[菱角] [攬角] 好傳統喎..

又唔知今日要帶水果返校慶祝中秋

彥林咁叻, 成日都講學校既事比你聽..

depends on .... class !
唏 !  可能每班唔一樣呢 ?
我問下 1002004 ( 囡囡 ) 同彥林同組 ga !

原帖由 namnam320 於 08-9-11 10:52 發表

候老師不在,我己經通知左另一位老師,代為補發有關通告給我,我真係大蒙。
唔該你呀,如果唔係你,我都miss左添,thank you.
不過,唔知可唔可以報得切名! ...

namnam320 MAMA ,
我校車線d ee , 都完全唔同晒呀 !

原帖由 IrisLau 於 08-9-11 09:21 發表
講學校既事比你聽..

其實, 我都係估下 , 問中的話 . 佢諗起先會講 .... 一時時 ga 咋 !
我上星期 , 細佬開學頭幾日要 [ 陪返學 ] 呢 !
我在門外走廊等 , 冇留班房內 .  去洗手間時 .
遇到低信班排洗 . 迦善洗完手轉身見到我 ,  對我笑 !   
好鍾意迦善的笑容 !

原帖由 lala1125 於 08-9-11 13:43 發表
namnam320 MAMA ,
我校車線d ee , 都完全唔同晒呀 !

因為之前D ee好醒目,我奶奶話頭一日,放學個校車ee竟然坐車尾,我個女落車地點有兩位小朋友,一位小朋友就自己企係門口,而我個女就坐o係度,我99大嗌嵐嵐名字,個ee先有反應  ,跟住第三日倒先醒目番!
3E 嵐嵐
‹ 上一主題|下一主題