用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 MCS中學同學入來傾吓
go

MCS中學同學入來傾吓 [複製鏈接]

??????????????????

[ 本文章最後由 B-Li-Bra-La 於 08-7-22 17:45 編輯 ]
   0    0    0    0

真係有病,小心小心!!!!!

Believe your daughter is still in primary section, isn't she?

咩樓主唔係話過自己個女唔係讀MCS咩!!

醒目開學勳章

原文章由 cwpge1983 於 08-7-21 08:59 發表
真係有病,小心小心!!!!!

我已昄依佛祖, 成為佛教徒, 阿彌陀佛.

樓主唔係應該要搬去青山咩!?

會唔會買左谷媽媽個單位?
托爾斯泰:幸福的家庭都是相似的,而不幸的家庭則各有各的不幸!

咗成年BK網, 呢回真係忍唔住, 要噙番句:

有病就去醫生啦!

假如真有 B-xx-xxx-La媽此人, 相信她 B女在同學間有一定人際関系的壓力.

"
MCS中學同學入來傾吓

我想知道妳們的女兒是否和我的女兒一班, 因為我們近日

忙於搬屋, 我們巳搬到學校附近即九龍塘碧華花園, 非常近學校,

如果妳們是我的女兒同學, 可以放學後來我家做PROJECT嗎?

可否介紹一下自己呢?
"

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1633753&extra=page%3D1
"
女兒升中最開心的一件事

當女兒可以直升MCS中學後, 我們都決定搬到學校附近即九龍
    塘住, 可以方便工人及我接送女兒返學放學, 以前住在新界大埔
    倚龍山莊天都要司機接送她, 現在她巳大個女了, 希望可以搬遷
    學校附近, 她最希望是升讀至中四後可以回家食午飯, 是最開心
"

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1420051&extra=page%3D3
"
女兒在瑪利諾九月升小六, 求求妳給我現在的收生方法
e-mail : [email protected]
"

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1633751&extra=page%3D2
"
瑪利諾編班試

各位瑪利諾同學, 終於都完成我們做師姐的任務了!

希望能夠幫倒日後升中學的小師妹!!
"

思覺失調.
如果我有個女係MCS讀,仲敢比佢去你屋企咩!!!

AGREED

其實,你開這個版面的目的是什麼?
是否想炫耀你的住處?
如果你的答案是肯定的,
我只能夠說,你很無聊....

原文章由 B-Li-Bra-La 於 08-7-21 02:20 發表

忙於搬屋, 我們巳搬到學校附近即九龍塘碧華花園, 非常近學校,

如果妳們是我的女兒同學, 可以放學後來我家做PROJECT嗎?

可否介紹一下自己呢? ...

--------------------------------------------------------------
我諗呢位網友係唔係患有思覺失調,之前明明話自己女兒唔係讀mcs,又話個女讀P.5,而家又話直升MCS,究竟你有幾多個女??????????

仲有你介唔介意話我知,你個女O既高姓大名,好等我話比我囡囡聽,千祈唔好認識你個女,見到面都要掉頭走.

我都係由大埔搬出九龍,不過就無你咁近學校,我往何文田一號!!!

誰能沒錯

原文章由 annawong323 於 08-7-22 13:29 發表

--------------------------------------------------------------
我諗呢位網友係唔係患有思覺失調,之前明明話自己女兒唔係讀mcs,又話個女讀P.5,而家又話直升MCS,究竟你有幾多個女??????????

仲有你介唔介意話我 ...

咁岩既, 我都係剛係大埔搬出黎,住何文田二號

原文章由 B-Li-Bra-La 於 08-7-21 02:20 發表

可否介紹一下自己呢? ...

不如你先介紹你女兒先喇!

原文章由 bee7811 於 08-7-22 13:37 發表
我都說過,懂得錯能改,是一件非常好的事,但都要懂得認錯才是最大自信,希望大家不要再對這人繼續性針對。

bee7811點解妳註冊登入之後,
只係B-Li-Bra-La既TOPIC入面講好話既??

我冇針對妳而問架,不過我好奇姐~~

[ 本文章最後由 yuet 於 08-7-22 14:05 編輯 ]

原文章由 bee7811 於 08-7-22 13:37 發表
我都說過,懂得錯能改,是一件非常好的事,但都要懂得認錯才是最大自信,希望大家不要再對這人繼續性針對。

何解呢位網友覺得我係針對"果位"前言不對後語的家長???????

我只係唔明白係BB網站內,其它"名校"都無出現一D負面言論,而mcs就咁不幸有位家長不厭其煩講一D有損mcs的形象.我作出回應,只係唔想其它網友,真係相信"果位"家長所講而作出糾正.免mcs校譽受損!!!!!!!!!
‹ 上一主題|下一主題