用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 **腓力堂愛鄰幼兒學園**各位Daddy Mami 一齊入嚟傾 ...
go

**腓力堂愛鄰幼兒學園**各位Daddy Mami 一齊入嚟傾吓la!! [複製鏈接]

**腓力堂愛鄰幼兒學園**
各位Daddy Mami一齊傾吓la~~! :loveliness:
   0    0    0    0

醒目開學勳章

我黎喇.....

貢獻勳章

原文章由 silvia_yu 於 08-7-16 12:38 發表
我黎喇.....

我也來喇~~~

醒目開學勳章

原文章由 babycherry22 於 08-7-16 20:53 發表

我也來喇~~~

歡迎歡迎呀

原文章由 babycherry22 於 08-7-16 20:53 發表

我也來喇~~~

歡迎~ 歡迎~

曦曦聽日畢業禮la~~ 好緊張ar!!!

貢獻勳章

原文章由 square72 於 08-7-17 15:30 發表
曦曦聽日畢業禮la~~ 好緊張ar!!!

d bb一定好鬼得意

今日是腓力堂畢業典禮,我散光,又坐得遠

真是差d毛不到個女,好彩她唱過又做過表演的動作俾我看,

我c6最後的幾十秒就用用部機搵到個女,其實在台中間,

勁易搵,不過,d小朋友戴了大象、青蛙頭飾勁難找

我下個月都是去配下眼鏡~~~~

原文章由 babycherry22 於 08-7-17 20:33 發表

d bb一定好鬼得意

今日是腓力堂畢業典禮,我散光,又坐得遠

真是差d毛不到個女,好彩她唱過又做過表演的動作俾我看,

我c6最後的幾十秒就用用部機搵到個女,其實在台中間,

勁易搵,不過,d小朋友戴了大象、青 ...

唔知今年表演啲咩... 好神袐呀!! 啲老師唔肯講ar!~~
腓力堂既畢業禮係邊到舉行ar???!!!

hi.....大家好呀....
我個囡囡今年8月會o係愛鄰幼兒園到讀 N1 班.....我想請問各位知唔知小朋友o係學校用既"被袋".....除左搵人(車)之外.....可以o係邊到買到.....而又合符學校順要既size呢??

唔該晒各位!!

原文章由 manman0401 於 08-7-18 21:24 發表
我個囡囡今年8月會o係愛鄰幼兒園到讀 N1 班.....我想請問各位知唔知小朋友o係學校用既"被袋".....除左搵人(車)之外.....可以o係邊到買到.....而又合符學校順要既size呢??

唔該晒各位!! ...

hi~~ 我囡囡都係8月讀n1 ar~~ 大家係同班同學仔ar!!
我係顯徑街市買ka... 50蚊... d 公仔... 過得去la~~唔係靚.. 但唔太差lor!!

hi square72,

真係開心喇....識到同班同學仔.....hehe.....係呢...你買齊晒開學既野未呀.....我今日買左睡袋同枕頭仔咋.....被袋、波鞋仔等o個d野都未買晒.....
我想問顯徑街市...係咪有得幫人改褲o個間呀....等我得閒過去時睇睇先....

原文章由 square72 於 08-7-18 23:45 發表

hi~~ 我囡囡都係8月讀n1 ar~~ 大家係同班同學仔ar!!
我係顯徑街市買ka... 50蚊... d 公仔... 過得去la~~唔係靚.. 但唔太差lor!!

原文章由 manman0401 於 08-7-19 01:41 發表
hi square72,

真係開心喇....識到同班同學仔.....hehe.....係呢...你買齊晒開學既野未呀.....我今日買左睡袋同枕頭仔咋.....被袋、波鞋仔等o個d野都未買晒.....
我想問顯徑街市...係咪有得幫人改褲o個間呀....等我 ...

我冇買睡袋ar~~ 諗住遲d 先買.. 枕頭仔要買去咩?!! 應該唔洗ar~~我淨係買咗被袋.. 波鞋仔早一兩個星期已經買咗lu~!!
係呀.. 果間舖有得幫人改褲ka..
係wor~~ 6號嗰日係咪你自己帶佢番學呀?!!

我去顯徑買左被袋喇.....唔該晒....hehe
枕頭仔唔一定要買架.....但學校唔會有枕頭仔比小朋友訓....如果你小朋友無訓開枕頭....而你又覺得無需要就唔駛買去用啦.....因我囡囡平時都係用開枕頭.....所以我就買左喇....
係呀.....6號o個日係我自己一個帶桐桐返學呀....老公要返工嘛.....你呢???
原文章由 square72 於 08-7-19 10:54 發表

我冇買睡袋ar~~ 諗住遲d 先買.. 枕頭仔要買去咩?!! 應該唔洗ar~~我淨係買咗被袋.. 波鞋仔早一兩個星期已經買咗lu~!!
係呀.. 果間舖有得幫人改褲ka..
係wor~~ 6號嗰日係咪你自己帶佢番學呀?!! ...

原文章由 manman0401 於 08-7-21 16:54 發表
我去顯徑買左被袋喇.....唔該晒....hehe
枕頭仔唔一定要買架.....但學校唔會有枕頭仔比小朋友訓....如果你小朋友無訓開枕頭....而你又覺得無需要就唔駛買去用啦.....因我囡囡平時都係用開枕頭.....所以我就買左喇... ...

icic~!!
6號我都係自己一個帶佢番學, 而我老公就由7號開始放大假, 方便係適應期時湊個女番學放學!!
你係全職mami??

貢獻勳章

原文章由 square72 於 08-7-17 21:23 發表

唔知今年表演啲咩... 好神袐呀!! 啲老師唔肯講ar!~~
腓力堂既畢業禮係邊到舉行ar???!!!

上年是葵青劇院,今年是沙田大會堂~~~

貢獻勳章

原文章由 manman0401 於 08-7-18 21:24 發表

唔該晒各位!! ...

我覺得不用太大張同合適你個女的被便OK~~

N1時,我都是拎個女平日在家用開的睡袋仔~~

原文章由 babycherry22 於 08-7-22 11:22 發表

上年是葵青劇院,今年是沙田大會堂~~~

今年好近播~~!!
曦曦就去咗元朗劇院ar!!
噚晚放咗畢業禮個video 上去ar!!
http://hk.myblog.yahoo.com/tam-winghei
有時間去睇吓ar!!

貢獻勳章

原文章由 square72 於 08-7-22 20:54 發表

今年好近播~~!!
曦曦就去咗元朗劇院ar!!
噚晚放咗畢業禮個video 上去ar!!
http://hk.myblog.yahoo.com/tam-winghei
有時間去睇吓ar!!

我覺得好攪笑~~^^不過唔知曦曦在邊~~~

原文章由 babycherry22 於 08-7-24 14:43 發表

我覺得好攪笑~~^^不過唔知曦曦在邊~~~

拎畢業証書.. 佢就係最尾嗰個... 而表演就係第二隻馬騮仔~~

醒目開學勳章

多左同學仔wo...
琪琪都會係9月份入k1良善組呀

我都未整被袋同學生相呀
‹ 上一主題|下一主題