用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 SPI school bag - HSBC card Redemption
樓主: mwong128
go

SPI school bag - HSBC card Redemption [複製鏈接]

Thank you klnmama, siman, bobocute info.

原文章由 Siman 於 08-8-5 17:01 發表
I have called the below no. since I have not received the HSBC Letter yet so they do not allow me to reserve size and color. The sales said they will continue to have stock coming and ask me not to wo ...

請問你地用card積分換填表後等幾耐先有信比你地去拎貨品?

我昨天收到信了, 明天會去換, 前後一個星期搞掂。

iwff

原文章由 手提電腦 於 08-8-6 20:41 發表
請問你地用card積分換填表後等幾耐先有信比你地去拎貨品?

我都收到信啦,真係好快,明天就去換。

You better call the counter to check for the stock before you go.
As I went there last Saturday, but they were out of stock of the colour I want.

原文章由 iwff 於 08-8-6 22:45 發表
我昨天收到信了, 明天會去換, 前後一個星期搞掂。

iwff

愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

打了電話去問了, 職員話全部換領中心都冇Q32細碼, 因颱風關係遲了送新貨, 要8月20號才會有貨, 但保證開學前有喎。

iwff

原文章由 GiCa 於 08-8-6 23:46 發表
You better call the counter to check for the stock before you go.
As I went there last Saturday, but they were out of stock of the colour I want.

唔駛擔心既,開學前應該ok

剛打了油麻地spi, 佢話有貨啦.  本來唸住玩細碼, 但佢話p3用大碼比例好.  請問你地升 p3 用乜碼 ?
原文章由 iwff 於 08-8-7 11:13 發表
打了電話去問了, 職員話全部換領中心都冇Q32細碼, 因颱風關係遲了送新貨, 要8月20號才會有貨, 但保證開學前有喎。

iwff

先施啲counter 比較小選擇, 去油麻地個office 多啲選擇喎

原文章由 pattyw 於 08-8-7 12:47 發表
唔駛擔心既,開學前應該ok

醒目開學勳章

我 26/7 登記 ,  2/8 收到信 , 今日去西九龍 , counter 好細 ,  Q32 無細碼, 打電話去油麻地 , 佢地話全線無細碼 , 要下星期先返貨....

剛剛換了大碼紅色,showroom active series 細碼只有pink,大碼無pink,其他色都齊。 見到幾位都係速遞公司去換的,拎住幾袋走。

原文章由 kiwaiwong 於 08-8-7 14:08 發表
剛打了油麻地spi, 佢話有貨啦.  本來唸住玩細碼, 但佢話p3用大碼比例好.  請問你地升 p3 用乜碼 ?

視乎你學校是否操tsa和怎樣編堂?
如果係會買補充操tsa,平均每天所攜書藉隨時會比二年級多3-6本;如果日日都有唔少孖堂,又可能可以帶少些書......
(因有學校三/六年級會將中英數編孖堂方便教學和做模擬試題)
愛收集舊書包、背囊的傻人

原文章由 nonoddy 於 08-8-5 20:30 發表
Hello, 請問Q32 Active Series 彩藍色 or 深藍色 靚D?
有冇人可以話我知邊度有得睇彩藍色那款的圖?

Thanks!!

I like navy better, I thought it was black at first.

大碼大了小小, 細碼又細小小,  做乜無中碼架. 我女都係咁問 .
原文章由 jessc 於 08-8-8 08:12 發表

視乎你學校是否操tsa和怎樣編堂?
如果係會買補充操tsa,平均每天所攜書藉隨時會比二年級多3-6本;如果日日都有唔少孖堂,又可能可以帶少些書......
(因有學校三/六年級會將中英數編孖堂方便教學和做模擬試題) ...

原文章由 kiwaiwong 於 08-8-8 16:59 發表
大碼大了小小, 細碼又細小小,  做乜無中碼架. 我女都係咁問 .

我上網訂左, 但訂購時都無size和顏色比我揀既, 我想要深藍色和細碼,幾時先可以揀顏色和尺碼架?

醒目開學勳章

原文章由 knife 於 08-8-11 20:21 發表

我上網訂左, 但訂購時都無size和顏色比我揀既, 我想要深藍色和細碼,幾時先可以揀顏色和尺碼架?

收到信後 , 到時係換領中心, 才揀顏色和尺碼
‹ 上一主題|下一主題