用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 有冇人向香港浸會大學附屬學校王錦輝中學 叩門成功? ...
go

有冇人向香港浸會大學附屬學校王錦輝中學 叩門成功? [複製鏈接]

有冇人向 香港浸會大學附屬學校王錦輝中學 叩門 or Waiting  成功?  
   0    0    0    0

Stilling waiting ga....

原文章由 manmanll 於 08-7-15 00:45 發表
有冇人向 香港浸會大學附屬學校王錦輝中學 叩門 or Waiting  成功?  

我朋友個仔派得唔埋想(中中),7月8日下午去叩門,即時收咗佢個仔,同一日收咗好多人,而家唔知重有無位
Have a nice day !!!

點算呀 !!!!

死啦,唔知仲有無位呢,7月8日下午已即刻去, 不過我太老實同佢地講之前自行收生時考過, waiting 緊, 個日應如何是否要再交表. d 職員話唔使, 等有位最後再check waiting list通知家長, 照你咁講, 可能 waiting list 比人放埋一邊, 有位就當天又收新生囉 !  早知個日係咪應該唔好問咁多, 照入紙再考可能有機會?????  

原文章由 newppl 於 08-7-15 15:37 發表
我朋友個仔派得唔埋想(中中),7月8日下午去叩門,即時收咗佢個仔,同一日收咗好多人,而家唔知重有無位

我仔09年升中一,如果你一期就考,會唔會易小小,同埋有乜要求ga?
原文章由 pok1996 於 08-7-15 23:26 發表
死啦,唔知仲有無位呢,7月8日下午已即刻去, 不過我太老實同佢地講之前自行收生時考過, waiting 緊, 個日應如何是否要再交表. d 職員話唔使, 等有位最後再check waiting list通知家長, 照你咁講, 可能 waiting list 比人 ...

原文章由 Ringo-mom 於 08-7-16 01:57 PM 發表
我仔09年升中一,如果你一期就考,會唔會易小小,同埋有乜要求ga?

因我另2朋友第一期有考,亦收咗佢哋,我問過3個考生(即考第1期2位和考叩門個位)反而第一期考多好多嘢,而且較難,不過因第一期很多考生也有考其他直資,反而很多最後無讀這間,我考第一期嗰2個朋友最後亦無來報到,反而叩門個朋友話好似重有位添
Have a nice day !!!
‹ 上一主題|下一主題