用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 請問屯門呂祥光中學好唔好?
go

請問屯門呂祥光中學好唔好? [複製鏈接]

朋友的仔仔派到? 請問校風,程度,師資如何? 請賜教
Thanks a lot~!!!
   0    0    0    0
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~ 珍惜眼前人 :-)

這間是中中,屬band2頭,校風及成績都OK,中一lunch不可外出,我小兒嗰班有15人考入,放心。

屯門仁愛堂陳黃淑芳中學

Hello,

請問有沒有人知道這間學校是 Band 幾 ? 校風好嗎 ? 如與平安褔音比較, 那間好些?
我仔被泒到屯門仁愛堂陳黃淑芳中學, 請問ok 嗎 ? 他的成績是band 2 尾, band 3 頭.

陳黃淑芳係band 2學校, 校風ng差, 如你的banding 可讀
原文章由 kevinivan 於 08-7-9 10:33 發表
Hello,

請問有沒有人知道這間學校是 Band 幾 ? 校風好嗎 ? 如與平安褔音比較, 那間好些?
我仔被泒到屯門仁愛堂陳黃淑芳中學, 請問ok 嗎 ? 他的成績是band 2 尾, band 3 頭. ...
時常開心要笑.....www.hklaufamily.com/icon30.html :-P

若與平安福音比較, 就係平安福音好d, 我見平安d學生乖好多
原文章由 kevinivan 於 08-7-9 10:33 發表
Hello,

我仔被泒到屯門仁愛堂陳黃淑芳中學, 請問ok 嗎 ? 他的成績是band 2 尾, band 3 頭. ...
時常開心要笑.....www.hklaufamily.com/icon30.html :-P

2間比較的話, 平安褔音較好,
陳黃淑芳是band3頭

Hello,

回覆 #1 kit7266 的文章

如到平安褔音叩門, 有沒有機會收

你可以打電話問平安褔音有冇叩門位,
至於, 有沒有機會收??? 要視乎小朋友讀那間小學+成績+面試表現, 唔試就一定冇機會

原文章由 kevinivan 於 08-7-9 11:41 發表
如到平安褔音叩門, 有沒有機會收

回覆 #1 kit7266 的文章

請問平安褔音是 Band 幾 ?
‹ 上一主題|下一主題