用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 明日之後 > 百般滋味在心頭
go

明日之後 > 百般滋味在心頭 [複製鏈接]

是喜!是愁!浪裹分清歡笑悲憂...........愛你恨你,問君(我個仔)知否? 似大江一發不收,轉千灣,轉千灘,亦未平伏心中爭鬥。 又有喜 ,又有愁, 就算分不清歡笑悲憂,仍願翻 百千浪在我心中起伏夠 。

[ 本文章最後由 ricetaster 於 08-7-7 10:00 編輯 ]
   0    0    0    0

真係好緊張,如果派得唔理想,仲咁嘅天氣,down上加down

今早6點就醒著,仲發著個夢,見到個女派得不好,自己就好忙碌周圍叩門,很辛苦,希望不會是真啦,

天氣ng能夠影響心情既
我果年派穫14志願, 要去叩門, 而且下雨非常大
鞋都濕哂, 最後都叩到,希望你地聽日ng好比天氣影響到la
原文章由 千紅 於 08-7-7 09:56 發表
今早6點就醒著,仲發著個夢,見到個女派得不好,自己就好忙碌周圍叩門,很辛苦,希望不會是真啦,
時常開心要笑.....www.hklaufamily.com/icon30.html :-P

不知是不是今年變了? 還是屯門的一向是這樣。

我今天打去幾間心儀的中學查問,都是放下表格後, 收到通知去筆試,再通知你是否被取錄

所以,明天我相信就算下大雨,對我來說都不是什麼大問題。反正3間都是9號的下午遞好表就得。
盲目的愛他們 8-)

請問你問那三間屯門中學?放榜我都好緊張

[ 本文章最後由 joe612 於 08-7-7 18:22 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題