用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 TAK NGA 幼兒院好唔好?
go

TAK NGA 幼兒院好唔好? [複製鏈接]

TAK NGA 幼兒院好唔好?

我想問有否人知道TAK NGA KINDERGARTEN 好唔好? D功課多唔多, 深唔深? 我BB讀 緊 TAM AU-YEUNG SIU FONG,我想同佢轉校,D 科程唔知可唔可以接住上, 所以想問一下大家意見? THANKS

Re: TAK NGA 幼兒院好唔好?

Hi! HMTB11,

想請問why 唔讀TAM AU-YEUNG SIU FONG呢?  係唔係有嘢唔好呢?  因我想今年同囡囡報此校K1.....
BBChan

HMTB11 寫道:
我想問有否人知道TAK NGA KINDERGARTEN 好唔好? D功課多唔多, 深唔深? 我BB讀 緊 TAM AU-YEUNG SIU FONG,我想同佢轉校,D 科程唔知可唔可以接住上, 所以想問一下大家意見? THANKS

唔係,只係因為佢係一條龍,

你係咪講德雅幼稚園呀, 我囡囡今年都會返k2, 聽人講佢都好深, 我好鐘意德雅的, 因為夠傳統, 又有小學又有中學, 唔使煩, hmtb11 你小朋友係咪9月讀呀? 讀k幾呀? 會唔會同我囡囡係同學呀?

我個小朋友會讀K2, 但我想知D課程去到邊 ? 我怕到時小朋友接唔上, 佢現在敎到A-Z & a-z,唔知 tak nga 又去到邊, 因為佢現在都讀得唔錯, 我都心大心細,我老公又話無所謂, 我知tak nga primary school 好深,但kinderdom,我就唔知,又好似無人讀過,好想大家比下意見 .......
‹ 上一主題|下一主題