用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

不滿某主任 [複製鏈接]

我真係好唔開心,  亦想知是否做老師可以"欺凌"學生.
我大仔話自從我投訴"某主任" 的不當行為後. 他們時常被他"單單打打".

大仔有一日同同學玩, 那主任行過, 同我個仔同學講"你唔好同佢咁玩啦, 一陣佢受傷,因住佢媽咪投訴你. 你話你可唔可以保證你媽咪會唔會投訴呀?"  
你話D老師係唔係離譜呀!!

我細仔話個主任就同佢講, 唔好走. 如果唔係, 臨走俾人記過就唔好.

我真係想唔俾個細仔再返呢間學校, 廢事佢俾人"借頭借路"記大過.

呢間係一間怎樣的學校? 真令人失望. 我記得校長曾講過" 對學校有不滿, 可以同學校講,唔好一下就向教育局投訴". 但學校之處理方法令人失望. 而唯一方法, 私只有向教處投訴!!!!
   0    0    0    1

其實你可否透露下你仔仔讀咩班?可否pm me 講 那個主任?等我叫亞女小心d 同留意下嘛~
咁有冇直接同校長反映?校長應該會理呢d 事!

我個仔上年個班都遇上了非常班主任,有些家長都有向校長投訴,不過校長就處處維護,所以大家都覺得講多無謂,惟有等仔女快d升班,脫離非常班主任!
我都好想知你講果個係邊個主任?請pm我!

麻煩 pm 埋比我, 我女岩岩一年班咋~~

大家唔洗再擔心, 個個班主任的問題, 學校係知道的, 已經有行動啦...

原帖由 thunder_bunny 於 08-9-25 14:16 發表
麻煩 pm 埋比我, 我女岩岩一年班咋~~

原帖由 BO_BO 於 08-10-5 19:51 發表
大家唔洗再擔心, 個個班主任的問題, 學校係知道的, 已經有行動啦...

敢學校如何處理

‹ 上一主題|下一主題