用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 優才書院賣物會 (7月5日)
樓主: dabbycheung
go

優才書院賣物會 (7月5日) [複製鏈接]

除了多謝軍生外, 亦要多謝輕黏土的家長們, 令到sum sum 好開心度過一個愉快的下午.

Sum Mum Mum

原文章由 gitmee 於 08-7-10 11:34 發表
軍生,多謝你。啲相真係好靚,簡直化腐朽為神奇!

最緊要係人靚, 張相先會靚既.

回覆 #1 軍魁星 的文章

呢句說話套用响軍仔軍女身上就一定無錯。

至於我呢.......總之我個仔同家姐都好鐘意啲相啦。
For the Lord your God goes with you; he will never leave you or forsake you. (Dt 31:6)

賣物會各項比賽結果如下:

最團結大獎:G2A/2B G2C/2D
最具愛心獎:G2A/2B
最佳創意獎:G1A
最勤奮獎:G5A
最高籌款獎:
冠軍:G1D
亞軍:G5A
季軍:G3D

恭喜以上各班

[ 本文章最後由 dabbycheung 於 08-7-10 16:00 編輯 ]

尋  玩具車

賣物會當日,在二樓某課室有玩具剷泥車、洗街車、警車等賣,不知還有存貨嗎?我想找那部黃色單層巴士,裏面有客廳和好多機關的。又或者市面哪裏有得賣呢?感謝!

Re: 軍生的賣物會album,#107 那幅相中的黃巴士。

[ 本文章最後由 beesbees 於 08-7-14 14:01 編輯 ]

醒目開學勳章

原文章由 軍魁星 於 08-7-10 10:00 發表

將個file save 落張牒度 (memory card 都得), 拿去晒相鋪晒就得.  請注意, 相的比例係3:2, 最好問問晒相鋪邊個size是3:2.  我上次d sample 係12R.  據說8R不是3:2, 12R就係3:2.

d色我較好左既, 你叫晒相鋪直出就 ...

軍朋友 :

頭先我拎個 file 去晒相, 但係晒相鋪話我只可以曬 2R 同 3R, 唔可以晒大 size, 但係我想晒大 size 呀!

原文章由 meimeilam 於 08-7-10 15:37 發表

軍朋友 :

頭先我拎個 file 去晒相, 但係晒相鋪話我只可以曬 2R 同 3R, 唔可以晒大 size, 但係我想晒大 size 呀!

無理由bor, 個file size幾大 (另一位義工媽咪負責send相的, 所以我唔知佢有無send錯)? 應該有6-7mb, 可以晒好大都得.  如果你唔係收倒6-7mb的, 請pm個email address俾我, 我send過俾你.

定左日期也請通知我,可以會帶仔仔來幫手。

原文章由 軍魁星 於 08-7-7 11:16 發表

好, 我會來幫手, 定左日期請通知我.
‹ 上一主題|下一主題