用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 優才書院賣物會 (7月5日)
go

優才書院賣物會 (7月5日) [複製鏈接]

日期  : 7月5日

時間  : 上午9:00 - 下午2:00

地點  : 優才書院將軍澳校舍

內容  : 由『籌款委員會』统籌的《慈善賣物會》,即將於7月5日(星期六)假將軍澳校舍舉行。承蒙各班代表的支持和協助,現已有19個班別報名,合共17個慈善攤檔將會展出。

為使當日義賣活動的氣氛更加熱鬧,除了課室攤檔之外,『籌款委員會』將會擺設《中央義賣攤檔》,集中義賣家長捐贈之二手物品。《中央義賣攤檔》義賣的二手物品主要包括圖書、刊物、正版CD/VCD/DVD、玩具、樂器、文具、手袋、電器用品等。

希望各位家長擁躍支持。

此賣物會雖然只歡迎優才家長,但如其他家長有興趣到來參加,可以先pm我,然後當日我再安排進場。

[ 本文章最後由 dabbycheung 於 08-6-26 18:46 編輯 ]
   0    0    0    0

王國長老

請支持, 有空來我們1A班攤檔幫襯

我又賣下告白先 ,9年級到時會擺5盤到會,希望大家多多幫襯!

王國長老

原文章由 dabbycheung 於 08-6-26 19:07 發表
我又賣下告白先 ,9年級到時會擺5盤到會,希望大家多多幫襯!

我過黎食野,順便同妳相認先

請問歡迎我們一家三小口呀?

希望到時能同各位優才家長學習.

Summummum

到時同大家見面喇, 我大约 10 点到。

原文章由 dabbycheung 於 08-6-26 18:44 發表

內容  : 由『籌款委員會』统籌的《慈善賣物會》,即將於7月5日(星期六)假將軍澳校舍舉行。承蒙各班代表的支持和協助,現已有19個班別報名,合 ...

原文章由 edea 於 08-6-26 20:59 發表

我過黎食野,順便同妳相認先

我怕你到時認錯人喎! 事關9年級個檔攤,當日我只會出錢唔出力。

其實當日我另有重要任務,我好大機會會長註《中央義賣攤檔》,所以係果邊搵我會易D.

原文章由 summummum 於 08-6-27 00:17 發表
請問歡迎我們一家三小口呀?

希望到時能同各位優才家長學習.

Summummum

當然歡迎!學校話會邀請所有準家長,到時見!

醒目開學勳章

原文章由 edea 於 08-6-26 18:50 發表
請支持, 有空來我們1A班攤檔幫襯

唔該順便行埋過嚟 5D 班丫。

王國長老

meimeilam:
一定一定!

dabby:
果日我會試下追尋妳, 睇下軍生得唔得閒帶我去搵妳先

原文章由 edea 於 08-6-27 13:05 發表
meimeilam:
一定一定!

dabby:
果日我會試下追尋妳, 睇下軍生得唔得閒帶我去搵妳先

元元媽咪都見過我架!

王國長老

原文章由 dabbycheung 於 08-6-27 15:58 發表

元元媽咪都見過我架!

咁我孖住元元媽咪黎見妳, 帶埋Mandy_ng_bb黎搵妳好冇

仲想見下傳聞中貌似金城武既中生

原文章由 edea 於 08-6-27 06:25 PM 發表

咁我孖住元元媽咪黎見妳, 帶埋Mandy_ng_bb黎搵妳好冇

仲想見下傳聞中貌似金城武既中生

edea, 好呀好呀, 除咗妳同軍生, 見埋dabby & 中生, 就差唔多見齊我地呢個forumo既 "膽" 啦!!   
莫講話係08 or 09家長, 我係07家長, 都獲益良多, 多謝各位!!!

原文章由 mandy_ng_bb 於 08-6-28 00:35 發表

edea, 好呀好呀, 除咗妳同軍生, 見埋dabby & 中生, 就差唔多見齊我地呢個forumo既 "膽" 啦!!   
莫講話係08 or 09家長, 我係07家長, 都獲益良多, 多謝各位!!! ...

互相認識完請記得過來2AB個聯合booth, 一齊幫襯我, 我會盡量影得你地個小朋友靚d.

王國長老

原文章由 mandy_ng_bb 於 08-6-28 00:35 發表

莫講話係08 or 09家長, 我係07家長, 都獲益良多, 多謝各位!!! ...

Cherrie冇事嘛? 佢尋曰冇返學喎? Justin都兩日冇返,希望小朋友快d好番啦!

王國長老

原文章由 軍魁星 於 08-6-28 02:01 發表

互相認識完請記得過來2AB個聯合booth, 一齊幫襯我, 我會盡量影得你地個小朋友靚d.

係咪用你部高清相機

原文章由 edea 於 08-6-28 09:03 發表

係咪用你部高清相機

收得你錢, 一定高清啦.

仲有仲有, 如果自備單鏡反光機, 我會免費幫你set機, 用返你自已部機影都得.  錢........................我地當然照收啦.

e~ 原來賣物會係上晏架, 阿女有份做路人甲表演, 要3-10pm standby喎, 咁咪成日要係優才蒲囉

原文章由 dabbycheung 於 08-6-26 18:44 發表

內容  : 由『籌款委員會』统籌的《慈善賣物會》,即將於7月5日(星期六)假將軍澳校舍舉行。承蒙各班代表的支持和協助,現已有19個班別報名,合 ...

軍生,

有冇得o係 bk 預約左先架? 我怕你個booth太受歡迎, 我地遲去冇得影喎

原文章由 軍魁星 於 08-6-28 09:28 發表

收得你錢, 一定高清啦.

仲有仲有, 如果自備單鏡反光機, 我會免費幫你set機, 用返你自已部機影都得.  錢........................我地當然照收啦. ...

原文章由 littlesister 於 08-6-28 12:04 發表
軍生,

有冇得o係 bk 預約左先架? 我怕你個booth太受歡迎, 我地遲去冇得影喎

你覺得我地會太受歡迎咩?  我地仲唸緊$50/3張 會唔會太貴, 唸緊要唔要減價或加送贈品.

你地覺得呢?  當然, 一切收費最後會全數捐給學校, 不會扣除任何開支.
‹ 上一主題|下一主題