用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 DWF Disney讀卡機壞了, 怎麼辦?
go

DWF Disney讀卡機壞了, 怎麼辦? [複製鏈接]

請問有誰知道哪裏可維修? 因我不是會員, 而且是5年前買的....
   0    0    0    0

又或是否會員才可修理?
如有會員可代我修嗎? 價錢pm商議, thanks!

原文章由 AAA-Mom 於 08-6-24 12:15 發表
請問有誰知道哪裏可維修? 因我不是會員, 而且是5年前買的....

原文章由 AAA-Mom 於 08-6-24 12:48 發表
又或是否會員才可修理?
如有會員可代我修嗎? 價錢pm商議, thanks!

我唸每部讀卡咭都可能會有獨立既編號喎, 唔知會唔會check到呢!!

但我唸你就算無左會藉, 都可以試下打去問下點至可以修理, 只要你係經佢地買既, 我唸都有辦法可以叫佢地整, 但當然要俾錢啦!!

可以揾返三洋維修中心修理, 在觀塘, 檢查費要$500一次. 就算無會籍都可以修理, 比錢就得.

原文章由 sennywoo 於 08-6-25 13:25 發表

我唸每部讀卡咭都可能會有獨立既編號喎, 唔知會唔會check到呢!!

但我唸你就算無左會藉, 都可以試下打去問下點至可以修理, 只要你係經佢地買既, 我唸都有辦法可以叫佢地整, 但當然要俾錢啦!! ...

磁帶機同digital機一樣嗎? 都係去果度整.

原文章由 helenli 於 08-6-26 10:54 發表
可以揾返三洋維修中心修理, 在觀塘, 檢查費要$500一次. 就算無會籍都可以修理, 比錢就得.

詳細要打去問下

地址 :香港九龍觀塘海濱道 143 號航天科技中心3樓

(852) 2610-2833

原文章由 LittlePigmom 於 08-6-26 12:46 發表
磁帶機同digital機一樣嗎? 都係去果度整.
‹ 上一主題|下一主題