用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 有無人肯同我挾份買Playalong Froggy + Bunny 手偶 ? ...
go

有無人肯同我挾份買Playalong Froggy + Bunny 手偶 ? [複製鏈接]

有無人肯同我挾份買Playalong Froggy + Bunny 手偶 ?

World Family 有兩隻Playalong 手偶, 分別係 Froggy and Bunny, 會員價係 $288 兩隻, 有無人肯同我挾份買 ? $144一隻, 一齊去TST取 !!!  or 有無媽咪想二手賣出 ?????

**** 注意 : 我已有 Playalong 全 set toys + CD + DVD, 我係要買手偶, 需要另外加錢買架。

醒目開學勳章

Re: 有無人肯同我挾份買Playalong 手偶 ?

其實我都想買, 不過我係想買 1 set, 問過要 $2000-$3000, 其實會唔會唔抵呢?

1 set Playalong 係全套有 DVD + CD + book + toys , ard $3000, 但我而家係要佢地新出的手偶$288, 要另外買架, Playalong set 不包括此手偶, finger, 你誤會了我的意思。

醒目開學勳章

唔係呀, 我意思即係話 : playalong 全 set 玩具, 要 $2000-$3000, 我上次打電話問佢地架, 唔通我誤會了...

Do you mean DWF playalong?  
I want to buy ar?  Can you pm me?
finger 寫道:
唔係呀, 我意思即係話 : playalong 全 set 玩具, 要 $2000-$3000, 我上次打電話問佢地架, 唔通我誤會了...

醒目開學勳章

Re: 有無人肯同我挾份買Playalong Froggy + Bunny 手偶 ?

beywat : 咁你要 froggy or bunny 呀?

你買左未? 我想買froggy
或者你可以提供係邊度可以買到嗎?
many thanks

點解你唔買晒2隻?上年聖誕我已買了。bb玩得好開心。上年買好似268元。
‹ 上一主題|下一主題