用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 新出既迪士尼美語世界大百科
go

新出既迪士尼美語世界大百科 [複製鏈接]

知唔知幾多錢upgrade.
   1    0    0    0

係有百科出,好像書同係TV睇,我知好像未有價錢喎,我有朋友做緊等我問下一有就話比大家知...

未正式公報呀...

我個顧問都有提及, 仲話d圖畫好靚添, 我都等緊消息呀, 有消息第一時間通知大家...haha

真係好期待呀...

我都好想知道, 不過一定好貴

好似聽日知價錢ar!
I am interest!好似幾好wor!

果套百科書既內套容同我以前買左既"小熊維尼百科"係一樣架,不過只係增加左好多配套,好似要24/6先知價錢..

另外仲有新出既"question & answer 卡",果套我反而就好大興趣啦...

我兩套都有興趣!
要下星期二至知價錢ar!

原文章由 meredo 於 08-6-18 17:04 發表
我兩套都有興趣!
要下星期二至知價錢ar!

meredo,
你好似套套都好有興趣wor~

係呀!
因為啱啱想揾d百科書比阿女,咁啱就收到DWE寄嚟嘅通訊,新出有Pooh百科 and Answer and question card !
所以, 有興趣lor!
而且,我而家感受到,教材有得更換嘅重要喇!
d書撕爛咗,可以更換,都幾好ga!

[ 本文章最後由 meredo 於 08-6-21 17:14 編輯 ]

有冇WEBSITE可以睇下?

原文章由 fidellau 於 08-6-18 11:30 發表
果套百科書既內套容同我小熊維尼百科"係一樣架,以前買左既"不過只係增加左好多配套,好似要24/6先知價錢..

另外仲有新出既"question & answer 卡",果套我反而就好大興趣啦... ...

for winnie the pooh set,  it is same as yr previous one ? what do u think, is it good ? any comment?
I also would like to upgrade. tks a lot.

教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。 (箴言22:6)

係唔係又=台灣果set架呢?
全部真實圖片, 有文字, THEN亞pooh 時不時喺d圖片中走出來問問題的嗎?

原文章由 miumiu809 於 08-6-24 17:12 發表
係唔係又=台灣果set架呢?
全部真實圖片, 有文字, THEN亞pooh 時不時喺d圖片中走出來問問題的嗎?

我唸唔同呀, 大家快d上web睇啦, 已經post左啦, 仲可以有介紹同示範添...好正呀

唔知幾多錢呢?

原文章由 sennywoo 於 08-6-24 19:03 發表

我唸唔同呀, 大家快d上web睇啦, 已經post左啦, 仲可以有介紹同示範添...好正呀

原文章由 sennywoo 於 08-6-24 19:03 發表

真係比想像中平ar!
但係,我唔見有demo嘅?
我用會員login ga wor!

我都覺得比我想像中平, 因為 Winnie the poon 呢套"百科全書"出面街都有得買, 好似大約千幾蚊左右, 我都考慮緊,
但係我15/16, 因為想一齊買埋STEP BY STEP,
不過一出聲隻C6又好多野講

Step by Step我BB都有,但未用!
初時買DWE,我C6都有d嘢講ga!
不過,佢見阿女鍾意,又都算有小小成果la!而家搞到就連佢自己都愛上咗!
仲時時都啍住d歌仔,鬼咁攪笑!
佢又聽佢d同事講Zippy好睇,仲問我幾時會有!
所以,今次會upgrade埋套Let's play set,加埋Pooh and A&Q card,都幾多gift送,ok la!

Winnie the pooh & A&Q card can't buy separately wow
anyway, I would like to buy a set, as consultants said, first 100 customers can get all extra gifts

教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。 (箴言22:6)

原文章由 meredo 於 08-6-24 23:52 發表

真係比想像中平ar!
但係,我唔見有demo嘅?
我用會員login ga wor!

唔駛login架, 係主頁就可以入去教材, 之後就有"go"可以試架, 任何人都可以試

原文章由 豬仔肥媽咪 於 08-6-25 00:22 發表
我都覺得比我想像中平, 因為 Winnie the poon 呢套"百科全書"出面街都有得買, 好似大約千幾蚊左右, 我都考慮緊,
但係我15/16, 因為想一齊買埋STEP BY STEP,
不過一出聲隻C6又好多野講 ...

我c6聽左, 第一句都係話又買, 但好似meredo話齋, 阿囡用得好, 已經無聲出啦, 所以琴晚已經confirm upgrade啦, step by step同let's play舊年買個時已經買麻

你地有無msn呀, 大家一齊交流下呀, 好想可以有志同道合可以有傾有講, 分享下呀
‹ 上一主題|下一主題