用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保羅堂幼稚園(北角) K3小朋友媽咪安排什麼暑期活動比細路?畢業聚餐反應如何 ...
go

K3小朋友媽咪安排什麼暑期活動比細路?畢業聚餐反應如何呢? [複製鏈接]

聖保羅堂幼稚園K3小朋友媽咪, 你地安排什麼暑期活動比細路? 真傷腦筋!!
另外, 你地會去畢業典禮嗎?
早前有家長發起攪畢業聚餐, 唔知反應如何呢? 我都參加左!!你地呢??
   0    0    0    0

原文章由 BillieBug 於 08-6-14 00:38 發表
聖保羅堂幼稚園K3小朋友媽咪, 你地安排什麼暑期活動比細路? 真傷腦筋!!
另外, 你地會去畢業典禮嗎?
早前有家長發起攪畢業聚餐, 唔知反應如何呢? 我都參加左!!你地呢??  ...

暑期活動仲未安排, 我會去畢業典禮(因為果日要同仔仔表演) , 畢業聚餐我都參加咗
:

請纓安排畢業聚餐的家長真唔話得,值得鼓掌!!

我都第一時間參加了聚餐,其實除了在新年慶祝會見過各位家長,都未有機會認識下大家,轉眼囝囝畢業了,藉著今次聚餐,都好想多謝番各位師長既教導!!
kmliu0107,你會同小朋友表演咩項目呀?

原文章由 kmliu0107 於 08-6-17 01:17 發表

暑期活動仲未安排, 我會去畢業典禮(因為果日要同仔仔表演) , 畢業聚餐我都參加咗

原文章由 BillieBug 於 08-6-19 10:40 發表
我都第一時間參加了聚餐,其實除了在新年慶祝會見過各位家長,都未有機會認識下大家,轉眼囝囝畢業了,藉著今次聚餐,都好想多謝番各位師長既教導!!
kmliu0107,你會 ...

"奧運兒歌創作比賽"的表演..
:

回覆 #1 BillieBug 的文章

多口一問, 你仔仔/女女將會升那間小學呀?
:

畢業聚餐我都參加咗呀....萬豪食buffet,你地呢?不過一家大細都幾金架.....

喺度都多謝mrs.ma.....thanks!

A DSS in HK Island! How about your kid?
Will we meet at the birthday party on 6/7/08?

原文章由 kmliu0107 於 08-6-20 01:44 發表
多口一問, 你仔仔/女女將會升那間小學呀?

[ 本文章最後由 BillieBug 於 08-6-22 22:30 編輯 ]

Me too......參加咗萬豪食buffet

原文章由 榛榛仔 於 08-6-20 18:51 發表
畢業聚餐我都參加咗呀....萬豪食buffet,你地呢?不過一家大細都幾金架.....

喺度都多謝mrs.ma.....thanks!
‹ 上一主題|下一主題