用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 請問用二手disney美語的媽媽, 應如何開始? ...
go

請問用二手disney美語的媽媽, 應如何開始? [複製鏈接]

我BB 差不多一歲了, 大約8個月時, 妹妹把full set world family 送予我, 她仔仔已七歲了, 沒有聯絡那sales已一段時間, 我一直也只給bb看play along 及同佢玩DVD內的遊戲, 反應也不錯, 但下步應怎開始其他教材呢? 有沒有媽咪能分享一下? 可向world family 請教嗎? 但在沒有利益下, 他們會比意見嗎?
   0    0    0    0

原文章由 hayo 於 08-6-13 17:35 發表
我BB 差不多一歲了, 大約8個月時, 妹妹把full set world family 送予我, 她仔仔已七歲了, 沒有聯絡那sales已一段時間, 我一直也只給bb看play along 及同佢玩DVD內的遊戲, 反應也不錯, 但下步應怎開始其他教材呢? 有 ...

我都想知點用較有效, 大家分享下!!!

需然你唔係在DWE買左套SET, 但我可以教你點用, 因為呢套野太多配件, 你攞完番來未必識用, 若你有需要, 你可以致電給我, 66200826到時我會教你點用. (清楚: 我唔係教育顧問, 我唔知教育顧問會唔會答你, 但你既然攞左套野返黎就唔好浪費)

原文章由 hayo 於 08-6-13 17:35 發表
我BB 差不多一歲了, 大約8個月時, 妹妹把full set world family 送予我, 她仔仔已七歲了, 沒有聯絡那sales已一段時間, 我一直也只給bb看play along 及同佢玩DVD內的遊戲, 反應也不錯, 但下步應怎開始其他教材呢? 有 ...
‹ 上一主題|下一主題