用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 協恩中學附屬小學 有關新學年乘搭B車
go

有關新學年乘搭B車 [複製鏈接]

請問有沒有家長知道有否小朋友在新學年繼續乘搭梁太B車 ?
   0    0    0    0

我住果度所有人都會撘番B車(除咗一個今年9月會升中一既姐姐),點呀?你未決定到??

wasabb

Hi Wasabb,

I think we will still go for Mrs Leung's school bus.

BunnyFairy

When will we have new school bus list from school?

原文章由 BunnyFairy 於 08-6-20 13:08 發表
Hi Wasabb,

I think we will still go for Mrs Leung's school bus.

BunnyFairy

咁多位家長, 我想問下係唔係一定要座學校安排既校車, 咁最遠去到邊區, 因為我都住得幾遠下, 我住屯門區, 但我見屯門區好多小朋友幼稚園已經係出去九龍塘讀, 所以我先想問下校車既資料, 謝謝!

琛琛,

唔一定要坐學校安排既校車,其實只不過係學校會提供一個校車營運公司既名單比我哋,如果發覺名單上既行車路線唔fit自己,可去搵“街車/褓姆車”,分別就在於如果搭學校既校車,放學時就會响校車接送區集合等校車褓姆接,如果坐街車就要褓姆响家長接送區度接囡囡。

希望幫到你啦。

wasabb

原文章由 琛琛 於 08-7-30 23:28 發表
咁多位家長, 我想問下係唔係一定要座學校安排既校車, 咁最遠去到邊區, 因為我都住得幾遠下, 我住屯門區, 但我見屯門區好多小朋友幼稚園已經係出去九龍塘讀, 所以我先想問下校車既資料, 謝謝! ...

Wasabb,
Thank you so much!

原文章由 wasabb 於 08-7-31 13:12 發表
琛琛,

唔一定要坐學校安排既校車,其實只不過係學校會提供一個校車營運公司既名單比我哋,如果發覺名單上既行車路線唔fit自己,可去搵“街車/褓姆車”,分別就在於如果搭學校既校車,放學時就會响校車接送區集合等校車褓姆接, ...
‹ 上一主題|下一主題