用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 想報暑期小一面試班, 維思wise係咪好選擇呢? ...
go

想報暑期小一面試班, 維思wise係咪好選擇呢? [複製鏈接]

想報暑期小一面試班, 維思wise係咪好選擇呢?

有無人可比意見我?

Re: 想報暑期小一面試班, 維思wise係咪好選擇呢?

No one knows?    

醒目開學勳章

我正考慮替大女報讀其暑假班,不過好似幾貴!

係呀! 要成3千幾, 我識幾個都話讀, o甘我就想問下點解個個都揀佢, 唔通真係好o的? 或只係你報我又報.

Not really good (for my personal opinion only)

其實除o左維思之外, 仲有無其他選擇呢? 例如市區或新界.
有無媽咪可以報料? 謝謝

我都想知!

hellokitty123 寫道:
其實除o左維思之外, 仲有無其他選擇呢? 例如市區或新界.
有無媽咪可以報料? 謝謝[/quote]
該用戶已被刪除

鏘石金聲亮清脆,丞能異士風不吹 俊賢才傑攀雲天,丞宰位高跨月殿

我都報左NICE  STUDIO  (和 WISE STUDIO 一樣,但系近浸大 ) SUMMER INTERVIEW CLASS, 我問左D朋友,每一間都有,但係我個好朋友個女去年讀左,佢口甘挑剔都話都話唔錯,所以就去報。 我唸價錢唔系大問題,因為我相信一定有原因,我知有D其他 INTERVIEW CLASS 會平D,但系好似糊糊混混就唔好啦。

9月頭讀完後可以分享一下啦。

NICE 同WISE一樣都要4xxx讀暑期班, 小狀元我打過去未出summer schedule, 據我所知還有小博士, learnibg key等都會有面試班開, 但唔知好唔好呢??
好奇怪, 我問親呢o的學校既職員既問題, 佢地都會問我小朋友係咪讀緊根德或國際.      唔通只有呢2間既父母先要讀面試班?

Hi Bambi

請問小博士 &  learnibg key o向邊區??

‹ 上一主題|下一主題