用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有冇媽咪買左香港版noddy?
go

有冇媽咪買左香港版noddy? [複製鏈接]

有冇媽咪買左香港版noddy?你地買左幾錢,有d咩呀?點解唔買台灣版呢?thz
   0    0    0    0

我想買taiwan的..有冇人知係邊度買?
My dear baby--- Issac

原文章由 issac 於 08-6-7 20:26 發表
我想買taiwan的..有冇人知係邊度買?

其實noddy 比較深, 合2yrs 以上小朋友 look ,, 你地試下其他教才啦, !

原文章由 yanyvonne 於 08-6-10 09:48 發表

其實noddy 比較深, 合2yrs 以上小朋友 look ,, 你地試下其他教才啦, !

noddy都有套for baby wor~??

原文章由 hellokelly 於 08-6-10 12:54 發表

noddy都有套for baby wor~??

沒有for baby , 你要了解清楚呀 , 如果買了不合用, 浪費金錢, !

原文章由 yanyvonne 於 08-6-10 16:49 發表

沒有for baby , 你要了解清楚呀 , 如果買了不合用, 浪費金錢, !

咁佢套baby step係咩黎呀?

即係呢套:

Noddy是有套baby step專for baby的. 我也買了套Noddy + Baby Step俾我個囝囝 (佢宜家6個月大)
佢睇黎好鍾意..每次播歌俾佢,佢都好開心..同埋佢開始認得noddy個樣,成日都捉住隻noddy公仔

原文章由 姬絲蒂 於 08-6-10 21:23 發表
Noddy是有套baby step專for baby的. 我也買了套Noddy + Baby Step俾我個囝囝 (佢宜家6個月大)
佢睇黎好鍾意..每次播歌俾佢,佢都好開心..同埋佢開始認得noddy個樣,成日都捉住隻noddy公仔 ...

請問你套noddy有d咩呀?送左d咩呀?
thz

原文章由 姬絲蒂 於 08-6-10 21:23 發表
佢睇黎好鍾意..每次播歌俾佢,佢都好開心..同埋佢開始認得noddy個樣,成日都捉住隻noddy公仔 ...

原來有BABY STEP , 我都唔知, 請問買BABY STEP 要幾錢一套可以 PM給我知嗎? 

其實我都唔知幾錢,問過成套買要$32670,有$2500書卷,bbc ozmo ,23堂workshop,世界博物館,圖典冊,baby step同埋milly molly,書櫃

Baby Step不可以散買架..一定要買埋Noddy.. 我個時買左套Noddy+Baby Step..送既野同hellokelly講既差不多啦..有書卷,playgroup,書櫃,BBC,字典..因為我冇要埋Molly,所以唔使3萬

原文章由 姬絲蒂 於 08-6-11 17:59 發表
Baby Step不可以散買架..一定要買埋Noddy.. 我個時買左套Noddy+Baby Step..送既野同hellokelly講既差不多啦..有書卷,playgroup,書櫃,BBC,字典..因為我冇要埋Molly,所以唔使3萬 ...

係呢,你幾時開始俾bb用呀?
個sale跟得好唔好呀?

我bb三個月左右開始用.我主要係俾佢聽下cd, 而dvd就少播,因為bb唔適宜咁早睇電視..但佢一睇親, 就眼都唔眨,同埋好靜好專心咁睇
我個sales一般啦..不過宜家冇做lu
‹ 上一主題|下一主題